Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Νεκρή 24χρονη δημοσιογράφος στο Κίεβο
Μία 24χρονη Ουκρανή δημοσιογράφος σκοτώθηκε στα περίχωρα του Κιέβου τη Δευτέρα. Πρόκειται για την Oleksandra Kuvshynov, η οποία έχασε τη ζωή της στην ίδια επίθεση που έπεσε νεκρός ο εικονολήπτης του Fox News Πιερ Ζακρζέφσκι.


Εξάλλου, ο Μπέντζαμιν Χολ, Βρετανός υπήκοος και ανταποκριτής του Fox News στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, παραμένει στο νοσοκομείο στην Ουκρανία. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες για την κατάστασή του. Τραυματίστηκε στα πόδια από σκάγια και μεταφέρθηκε στην εντατική, στην ίδια επίθεση που σκοτώθηκε ο Πιερ Ζακρζέφσκι, δήλωσε σήμερα η γενική εισαγγελέας της Ουκρανίας Ιρίνα Βενεντίκτοβα.

Ο Αμερικανός Μπρεντ Ρενόντ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στα βορειοδυτικά προάστια του Κιέβου την Κυριακή, ο Ουκρανός δημοσιογράφος Γεβγκένι Σακούν βρήκε τον θάνατο στον βομβαρδισμό του τηλεοπτικού πύργου στο Κίεβο και ο Ουκρανός Βίκτορ Ντουντάρ έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια μαχών κοντά στο Μικολάϊφ (νότια), σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές που έχουν καταμετρήσει επίσης περισσότερους από 30 τραυματίες μεταξύ των εκπροσώπων των ΜΜΕ που καλύπτουν τον πόλεμο.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου