Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Θεσσαλονίκη: Κατάσχεση 100 κιλών κοκαΐνης αξίας 4.000.000 ευρώ !
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς η Αστυνομία εντόπισε σε κιβώτια με μπανάνες, περίπου 100 κιλά κοκαΐνης με την αξία να υπολογίζεται στα 3.878.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, στις 26/2 διενεργήθηκε έλεγχος από αυτοκινούμενο όχημα x-ray του Α’ Τελωνείου Θεσσαλονίκης σε εμπορευματοκιβώτια -τα οποία είχαν εκφορτωθεί από πλοίο προερχόμενο από Μάλτα, με νόμιμο φορτίο μπανάνες- ενώ πρωινές ώρες στις 28/2 διεξήχθη φυσικός έλεγχος τεσσάρων εκ των ανωτέρω εμπορευματοκιβωτίων, με τη συνδρομή των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο σε ένα εκ των εμπορευματοκιβωτίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 76 συσκευασίες περιέχουσες ναρκωτική ουσία κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 100.730,3gr. Πρωινές ώρες στις 2/3, το ως άνω εμπορευματοκιβώτιο παραδόθηκε σε εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας που εδράζεται στην Ε.Ο. Βέροιας – Νάουσας.

Το Φ/Γ όχημα που μετέφερε το εμπορευματοκιβώτιο είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση και με την είσοδο του στην εταιρεία πραγματοποιήθηκε επέμβαση από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα την σύλληψη του οδηγού του Φ/Γ οχήματος, του νόμιμου εκπρόσωπου και τριών εργαζομένων της εταιρείας. Εν συνεχεία και κατόπιν προφορικής εντολής εισαγγελικού λειτουργού συνελήφθησαν τρεις επιπλέον ημεδαποί ως εμπλεκόμενοι στην εν θέματι υπόθεση.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου