Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Εξετάσεις Ελληνομάθειας στην Ιρλανδία
Αγαπητοί γονείς, μαθητές και φίλοι

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε τις οριστικές ημερομηνίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης της Ελληνομάθειας για το 2022.Η Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας (σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στο Δουβλίνο) αποτελεί το μοναδικό εξεταστικό κέντρο στην Ιρλανδία και διενεργεί τις εξετάσεις στην έδρα της, στη διεύθυνση 19 Belvedere Place, Dublin 1, D01 X2E4Το πρόγραμμα των εξετάσεων για το Μάιο 2022 έχει ως εξής:

Α1, Στοιχειώδης γνώση  (Για παιδιά 8-12 ετών):

Δευτέρα 23 Μαϊου 2022, πρωί

 

Κόστος συμμετοχής:  €65

Α1, Στοιχειώδης γνώση, (για εφήβους και ενήλικες)

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, πρωί

Κόστος συμμετοχής:  €65

Α2, Βασική γνώση  

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, μεσημέρι

Κόστος συμμετοχής:  €65

Β1, Μέτρια γνώση:

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, απόγευμα

Κόστος συμμετοχής:  €65

Β2, Καλή γνώση:         

Τρίτη 24 Μαΐου,πρωί

Κόστος συμμετοχής: €73

Γ1, Πολύ καλή γνώση:

Τρίτη 24 Μαΐου 2022, απόγευμα

Κόστος συμμετοχής: €73

Γ2, Άριστη γνώση:

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, πρωί

 

Κόστος συμμετοχής: €73

 

  

Για να κάνετε την εγγραφή σας στις εξετάσεις, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:ΒΗΜΑ 1. Πληρώστε το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις σε αυτόν τον σύνδεσμο https://hellenic-members.org/product-category/ελληνομαθεια-certification/ΒΗΜΑ 2. Κάνετε την εγγραφή του/των παιδιού/ών ή τη δική σας εδώ https://www.greek-language.gr/certification/login.html?redirect=applicationen%2Fstart.html Για να κάνετε την αίτηση πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, τότε βάλτε απλά τα στοιχεία σας, email και password, για να συνδεθείτε.ΒΗΜΑ 3. Κάντε αποδοχή των όρων συμμετοχής στις εξετάσεις “Δηλώνω ότι ενημερώθηκα και αποδέχομαι όλους τους όρους για τη συμμετοχή μου στις εξετάσεις για την πιστοποίηση ελληνομάθειας και θα είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου.” σημειώνοντας το αντίστοιχο κουτάκιΒΗΜΑ 4. Επιλέξτε το εξεταστικό κέντρο της επιλογής σας. Για την Ιρλανδία, το όνομα του εξεταστικού κέντρου είναι is HELLENIC COMMUNITY OF IRELAND – EMBASSY OF GREECE IN DUBLIN και ο κωδικός αριθμός κέντρου είναι 35301.ΒΗΜΑ 5. Αγνοήστε την αναφορά στην πληρωμή των εξέταστρων μέσω τραπέζης, πηγαίνετε στα στοιχεία κατάθεσης και συμπληρώστε τα πεδία ως εξής:Αριθμός κατάθεσης (*): θα βάλετε το order number της παραγγελία σας (βλ. ΒΗΜΑ 1)
Αιτιολογία κατάθεσης(*): ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ: Ονοματεπώνυμο εξεταζόμενου
Ποσό κατάθεσης (ευρώ) (*): το ακριβές ποσό πχ 65
Ημερομηνία κατάθεσης: (*) την ημερομηνία που έγινε η πληρωμήΒΗΜΑ 6. Συμπληρώστε την αίτηση. Εδώ θα χρειαστείτε τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου σαςΒΗΜΑ 7. Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο.ΒΗΜΑ 8. Υποβάλετε την αίτηση.


Για ερωτήματα ή επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις Ελληνομάθειας απευθυνθείτε στην κα Νάντια Φούτσου στο school@helleniccommunity.ie

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου