Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Πάφος: Πήγε για ληστεία και αποκοιμήθηκε
"Έπεσε στον ύπνο", αφού παραβίασε διαμέρισμα στην περιοχή Universal ο 28χρονος δραπέτης με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από πολίτη και να ειδοποιήσει την Αστυνομία, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως “σήμερα γύρω στη 1:30 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από πολίτη ότι σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στην περιοχή Universal υπήρχε παραβιασμένη η κύρια είσοδος του”. Αμέσως συνέχισε, “ ήρθε δεύτερη πληροφόρηση ότι διαμέσω του παραθύρου είχαν δει ότι στο διαμέρισμα αυτό κοιμόταν ένας άντρας ο οποίος έμοιαζε με τον δραπέτη”.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου ανέφερε πως κατόπιν αυτής της ενημέρωσης μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν άμεσα στο διαμέρισμα όπου βρήκαν πράγματι την πόρτα παραβιασμένη και αφού εισήλθαν εντός του διαμερίσματος εντόπισαν τον 28χρονο δραπέτη να κοιμάται εντός του διαμερίσματος .

Ακολούθως αυτός συνελήφθη βάσει των ενταλμάτων σύλληψης που εκκρεμούσαν εναντίον του και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ όπου ανακρίνεται ενώ ο δεύτερος δραπέτης ηλικίας 34 ετών συνεχίζει να καταζητείται.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως εντός μιας εβδομάδος η Αστυνομία Πάφου προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, όπως στην σημερινή σύλληψη του δραπέτ , στην σύλληψη φιλικού προσώπου του 28χρονου δραπέτη πριν από δύο ημέρες και πριν από τρεις ημέρες στη σύλληψη του ψευδογατρού .

Επεσήμανε επίσης πως και οι τρεις συλλήψεις οφείλονται αποκλειστικά στην συνεργασία που είχαν με πολίτες τους οποίους ευχαρίστησε δημόσια.

Ευχήθηκε τέλος όπως η συνεργασία Αστυνομίας και κοινού συνεχιστούν και στο μέλλον για το κοινό καλό.

Nωρίτερα

Χειροπέδες φόρεσαν στον έναν εκ των δύο δραπετών οι Αρχές το πρωί του Σαββάτου (26/2).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σαρκισίδη, τον οποίο εντόπισαν σε διαμέρισμα στην Πάφο όπου φαίνεται να διέρρηξε και να διέμενε εκεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες διέφυγαν από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό της Πάφου, το πρωί του Σαββάτου (5/2).
kathimeirni.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου