Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

5η Ποιμαντορική Επίσκεψη Μητροπολίτη Σουηδίας Κλεόπα στην Ισλανδία
Αγαπητά μέλη της Ενορίας Αποστόλου Βαρθολομαίου Ρέικιαβικ και φίλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας στην Ισλανδία, στα πλαίσια του ενδιαφέροντος και της ποιμαντικής μέριμνας του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα για το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως στις Βόρειες Χώρες, ανακοινώνεται πως ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Παν. Αρχιμανδρίτη κ. Αλέξανδρο Λουκάτο, Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο, θα επισκεφθούν την Ισλανδία και την πρωτεύουσα αυτής Ρέικιαβικ, από την Παρασκευή, 4 Μαρτίου, έως και την Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος θα προστεί της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, η οποία θα τελεσθεί στο Παρεκκλήσιο Reverend Friðrik Friðriksson Chapel, Reykjavik, Iceland, στη διεύθυνση Öldugata 44, 101 Reykjavik, την Κυριακή, 6 Mαρτίου 2022, στις 10π.μ.

Ο Ποιμενάρχης θα επισκεφθεί για πέμπτη φορά την εσχατιά της Ευρώπης και της Επαρχίας του, σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψής του τον Δεκέμβριο του 2021 στην Ισλανδική πρωτεύουσα, όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς πολιτειακούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες, με τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της ενορίας και με μέλη της Ομογένειας στην Ισλανδία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μέσω e-mail στο metropolisofsweden@gmail.com ή με τον π. Αλέξανδρο Λουκάτο στο +47 968 31 734, ή μέσω e-mail στο greskprest@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου