Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Γολγοθάς για ζευγάρι Ελλήνων που εγκλωβίστηκε σε… καραντίνα στο Παρίσι
Σε «Οδύσσεια» μετατράπηκε το ταξίδι στο Παρίσι για δύο νέα παιδιά από την Ελλάδα, μετά το θετικό τεστ κορωνοϊού πριν την πτήση της επιστροφής.«Εγώ δεν είχα κάποιο σύμπτωμα και πήγαμε να κάνουμε το τεστ για να επιστρέψουμε» σημείωσε η Έφη Νασοπούλου, προσθέτοντας ότι το δικό της τεστ βγήκε θετικό και του συντρόφου της αρνητικό και έτσι έπρεπε να παραμείνουν στο Παρίσι για 10 μέρες.

Όπως σημείωσε ο Νίκος Σφουγγαριστός πλήρωσαν πάνω από 200 ευρώ για να κάνουν τα προβλεπόμενα τεστ, ενώ τα δύο παιδιά περιέγραψαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να βρουν κάποιο κατάλυμα να μείνουν.

«Δεν είχαμε καμία κατεύθυνση ούτε από τη γαλλική κυβέρνηση, ούτε από την ελληνική, ώστε να μείνουμε κάπου αυτές τις δέκα μέρες της καραντίνας» σημείωσε η Έφη Νασοπούλου, προσθέτοντας: «Οι Γάλλοι μας μιλούσαν στα γαλλικά και αρνούνταν να μιλήσουμε στα αγγλικά. Μόνο όταν πήραμε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 βρήκαμε κάποια άκρη».

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά να επικοινωνήσουμε με την ελληνική πρεσβεία» συμπλήρωσε η Έφη Νασοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι η μόνη λύση που είχαν ήταν να νοικιάσουν ένα airbnb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου