Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ελβετία: Συμφωνία με την Pfizer για 14 εκατ. δόσεις του εμβολίου το 2022 και 2023
Νέα σύμβαση με τη φαρμακοβιομηχανία Pfizer σύναψε η Ελβετία που αφορά την παράδοση 7 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου της για την Covid-19 σε ετήσια βάση, για το 2022 και το 2023.


Η σύμβαση περιλαμβάνει και το δικαίωμα προαίρεσης της Ελβετίας να προμηθευτεί άλλα 7 εκατομμύρια δόσεις κάθε χρόνο, πέραν των ήδη συμφωνηθέντων, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή υπηρεσία δημόσιας υγείας (OFSP).

Φωτιές στην Ιταλία: 1.580.000 στρέμματα δασών έγιναν στάχτη
Οι φωτιές στην Ιταλία αποτέφρωσαν 1.580.000 στρέμματα δασικών εκτάσεων από την αρχή του έτους. Τα δάση που χάθηκαν φέτος αντιστοιχούν στην έκταση των πόλεων της Ρώμης, του Μιλάνου και της Νάπολης.

Η Γερμανία χρειάζεται περίπου 400.000 ειδικευμένους μετανάστες ετησίως
«Η Γερμανία χρειάζεται περίπου 400.000 ειδικευμένους μετανάστες ετησίως - και συνεπώς σημαντικά περισσότερους από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια»,υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Απασχόλησης Ντέτλεφ Σέελε.

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

 
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο θα απαιτήσει από τους συμμετέχοντες να εμβολιαστούν κατά της COVID-19, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι διοργανωτές της εκδήλωσης.
Αστέρες, στελέχη του Χόλιγουντ, δημοσιογράφοι ή άλλοι καλεσμένοι που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ COVID-19 που θα διενεργείται δύο ημέρες πριν από την είσοδό τους σε οποιοδήποτε χώρο του Φεστιβάλ στην πόλη του Καναδά.