Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Γαλλία: Ο Πύργος του Άιφελ ανοίγει έπειτα από εννέα μήνες
Ο Πύργος του Άιφελ πρόκειται να ανοίξει και πάλι , για τους επισκέπτες έπειτα από εννέα μήνες που παρέμεινε κλειστός, το μεγαλύτερο διάστημα μετά τον ‘B Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι ανελκυστήρες του θα λειτουργήσουν εκ νέου για να μεταφέρουν στην κορυφή του 300 μέτρων Πύργου τους τουρίστες τερματίζοντας έτσι την μακρά περίοδο που παρέμεινε κλειστός εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19.

Γερμανία: Τουλάχιστον 103 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες
Τουλάχιστον 103 είναι, μέχρι στιγμής, οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες που πλήττουν τη δυτική Γερμανία τα τελευταία 24ωρα ενώ τουλάχιστον 1.300 άτομα αγνοούνται στην περιφέρεια Αρβάιλερ που βρίσκεται στο κρατίδιο Ρηνανία- Παλατινάτο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Βέλγιο – 23 νεκροί και 13 αγνοούμενοι
Τη δική του τραγωδία λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων που πλήττουν την Κεντρική Ευρώπη ζει και το Βέλγιο με τον αριθμό των νεκρών συνεχώς να αυξάνεται. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον κυβερνήτη της Λιέγης Ερβέ Ζαρμάν, 23 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τη Βαλλονία, ενώ τουλάχιστον 13 άτομα αγνοούνται.