Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Μόνο τους πλήρως εμβολιασμένους θα δέχεται η Μάλτα
Η Μάλτα θα απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα, από την ερχόμενη Τετάρτη, σε όλους τους επισκέπτες εκτός αν είναι πλήρως εμβολιασμένοι για την Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Κρις Φερν.

Ολλανδία: Επαναφορά των μέτρων στην διασκέδαση λόγω κρουσμάτων

 Η ολλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει να επαναφέρει τα περιοριστικά μέτρα στα κλαμπ και τις ντισκοτέκ, τα μουσικά φεστιβάλ και τα εστιατόρια από σήμερα απέναντι στη εκτόξευση των κρουσμάτων της Covid-19 μεταξύ των νέων, σύμφωνα με πληροφορίες των ολλανδικών μέσων ενημέρωσης.

Μποτσουάνα: Ανακαλύφθηκε το τρίτο μεγαλύτερο διαμάντι στον κόσμο
Την ανακάλυψη ενός πελώριο διαμαντιού 1.174 καρατίων ανακοίνωσε η Μποτσουάνα, σαγηνεύοντας τα μάτια και τη φαντασία πολλών ανά τον κόσμο.
Το διαμάντι αυτό, που γεμίζει άνετα μια ανθρώπινη χούφτα, εντοπίστηκε στις 12 Ιουνίου στο αδαμαντωρυχείο Κάροουε και παρουσιάστηκε σε κυβερνητική εκδήλωση την Τετάρτη.

Αναβάλλονται χειρουργεία λόγω έξαρσης κρουσμάτων στη Βρετανία

 Η νέα έκρηξη κρουσμάτων στη Βρετανία, οδηγεί νοσοκομεία να αναβάλλουν χειρουργεία. Ανησυχία ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί τις επόμενες εβδομάδες


Η νέα έξαρση κρουσμάτων στη Βρετανία δοκιμάζει εκ νέου τα όρια αντοχής του συστήματος υγείας. Ήδη νοσοκομεία αναγκάζονται να ακυρώσουν και πάλι χειρουργεία, μερικά από τα οποία αφορούν και σοβαρές περιπτώσεις ασθενειών.