Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Ισλανδία: Πλήρης επιτυχία στις δοκιμές για την τετραήμερη εργασία
Η Ισλανδία εμφανίζεται έτοιμη να υιοθετήσει σε πολύ μεγάλη κλίματα την τετραήμερη εργασία 35-36 ωρών εβδομαδιαίως...


Κάτι παραπάνω από επιτυχημένες ήταν οι δοκιμές που έγιναν στην Ισλανδία την τετραετία 2015-2019 και αφορούσαν την τετραήμερη εργασία.

Αυστρία: Τον δάγκωσε πύθωνας ...στην τουαλέτα του
Ένας Αυστριακός είδε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες να επιβεβαιώνεται χθες το πρωί,


όταν ένας πύθωνας, που είχε γλιστρήσει μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης, βγήκε στη λεκάνη της τουαλέτας του την ώρα που εκείνος καθόταν και τον δάγκωσε. Σοκαρισμένος ο 65χρονος στην πόλη Γκρατς γύρισε για να αντικρύσει έναν αλμπίνο πύθωνα μήκους 1,6 μέτρου στο εσωτερικό της λεκάνης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με την περιγραφή του ίδιου του θύματος που περιλήφθηκε στην αστυνομική ανακοίνωση, «μόλις είχε καθίσει στην λεκάνη και αισθάνθηκε ένα δάγκωμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων». Το φίδι, ασιατικής καταγωγής, που μπορεί να φθάσει σε μήκος τα 9 μέτρα, εικάζεται ότι δραπέτευσε από γειτονικό διαμέρισμα χωρίς να γίνει αντιληπτό και βγήκε στη λεκάνη της τουαλέτας μέσω των σωλήνων της αποχέτευσης.

Γαλλία: Εξουδετέρωσαν βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Σε μια μεγάλη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας 1.800 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους, οι γαλλικές αρχές προχώρησαν χθες στην εξουδετέρωση μιας βόμβας βάρους 500 κιλών, που χρονολογείται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κοντά στο Σεντ Ετιέν, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Χορηγούσαν αλατόνερο αντί για εμβόλιο κατά covid !
Στην Ινδία που ο κορονοϊός προκάλεσε τεράστια καταστροφή που δεν έχει ακόμα κοπάσει,


επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τους πολίτες που ζητούν απεγνωσμένα την προστασία των εμβολίων απέναντι στον ιό. Σε μια χώρα που έχει μεγάλη έλλειψη εμβολίων, κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν γιατροί και νοσηλευτές εξαπάτησε πολίτες με ψεύτικα εμβόλια που περιείχαν αλατόνερο. Η αστυνομία συνέλαβε μέχρι στιγμής 14 άτομα ως ύποπτοι για απάτη, απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλες εγκληματικές πράξεις. «Έκαναν ενέσεις με αλατούχο νερό. Συλλάβαμε γιατρούς. Χρησιμοποιούσαν ένα νοσοκομείο που παρήγαγε ψεύτικα πιστοποιητικά, φιαλίδια και σύριγγες», πρόσθεσε ο Thakur. Οι οργανωτές χρέωναν τα θύματά τους, με τα κέρδη τους να φτάνουν τα 28.000 δολάρια. Υπολογίζεται ότι 2.500 άνθρωποι τουλάχιστον εμβολιάστηκαν με τα ψεύτικα εμβόλια.