Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Το ελληνικό κατάστημα Kinder Paradies M&E στη Στουτγάρδη κάνει εγκαίνια στις 10 Ιουλίου
Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Kinder Paradies M&E όπου θα πραγματοποιηθεί , το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα με πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα.. Παιδικοί ήρωες θα είναι κοντά σας όπως Jeish Marshall Sky Minnie Mouse Mickey Mouse Unicorn και πολλά άλλα.. Αλλα και παιδικό μακιγιάζ σε όλα τα παιδάκια και μοίρασμα δώρων... Μόνο στα Kinder Paradies M&E. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να πραγματοποιηθεί μια όμορφη εκδήλωση για το άνοιγμα του kinder Paradies M&E.

Kinder Paradies M&E Fasanenplatz 1 70499 Στουτγκάρδη

Η ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» θα είναι στις 27 Ιουνίου στη διάθεση όλων των Ελλήνων
Έπειτα από σκληρή δουλειά ετών, μια εξαιρετική παραγωγή είναι έτοιμη προς προβολή.

Το 1987 μια οικογένεια που λάτρευε τον Παναθηναϊκό, η οικογένεια Γιαννακόπουλου, πήρε

την απόφαση να αναλάβει τα ηνία του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου. Μια

απόφαση που έμελλε να το οδηγήσει σε ένα ταξίδι στα Αστέρια.

Εκτός περιοχών "κινδύνου' για τη Γερμανία, Ελλάδα, Γαλλία, Ελβετία και Βέλγιο
Η Ελλάδα δεν θα περιλαμβάνεται από την Κυριακή στον κατάλογο με τις «περιοχές κινδύνου» λόγω του κορωνοϊού, επισημαίνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, στα στοιχεία του οποίου βασίζονται και οι σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Εξωτερικών. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ήδη αφαιρεθεί από την κατηγορία «κινδύνου» οι περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου και το Άγιον Όρος.

Μαζί με την Ελλάδα, από τη λίστα αφαιρούνται μεθαύριο σχεδόν ολόκληρη η Γαλλία, η Ελβετία και το Βέλγιο. Όποιος φθάνει στη Γερμανία από κάποια από αυτές τις περιοχές δεν θα υπόκειται στο εξής σε κανέναν από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς του προηγούμενου διαστήματος.

zougla.gr