Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Κρήτη, Ρόδο και Κω προτιμούν οι Γερμανοί μετα τη Μαγιόρκα
Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός των Γερμανών πελατών της TUI είναι μέχρι στιγμής γι αυτό το καλοκαίρι η Κρήτη, με πρώτη τη Μαγιόρκα και τρίτη την Αττάλεια.

Στην κατάταξη των προορισμών ακολουθούν η Ρόδος, η Κως, η Φουερτεβεντούρα, η Γκραν Κανάρια, η Τενερίφη, το Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία και η Ίμπιζα.

Στο κίτρινο από σήμερα τα νησιά του Αιγαίου για την Ολλανδία
Στο κίτρινο έβαλε από σήμερα ξανά τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου η Ολλανδία και πλέον όλα τα ελληνικά νησιά πλην Κρήτης, είναι κίτρινα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν απαιτείται καραντίνα ή PCR κατά την επιστροφή τω Ολλανδών τουριστών στην χώρα τους.

Βρετανία: Καμία αλλαγή ως προς τα ταξίδια για τους πλήρως εμβολιασμένους
Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για την χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών για τα άτομα που έχουν λάβει δύο δόσεις εμβολίου κατά της Covid-19, δήλωσε εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Γαλλία: Τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους
Τέλος στη νυχτερινή απαγόρευση από τις 20 Ιουνίου στη Γαλλία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός προχωρά σε άρση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, νωρίτερα από αυτό που αναμενόταν (30 Ιουνίου). Τέλος στη νυχτερινή απαγόρευση από τις 20 Ιουνίου στη Γαλλία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ.

Μάλιστα, ο Γάλλος πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ενημέρωσης ανέφερε ότι σύντομα θα καταργηθεί και η υποχρεωτική χρήση μάσκα σε εξωτερικούς χώρους.

«Ζούμε μια ευτυχισμένη στιγμή, την επιστροφή σε μια φυσιολογική ζωή, πρέπει να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό. Είμαστε στο σωστό δρόμο, ας παραμείνουμε κινητοποιημένοι», είπε ο Καστέξ.