Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Δείτε Live τον αγώνα Βέλγιο -Ρωσία μέσω του Omogeneianews

 


Ο αγώνας μεταδίδεται ελεύθερα για τους Ομογενείς της Γερμανίας και άλλων χωρών από την τηλεόραση του Αντ1. Κάντε κλικ για να τον δείτε ΕΔΩ

Στην «πράσινη» λίστα της Γερμανίας περιοχές της Ελλάδας
Από αύριο Κυριακή 13 Ιουνίου (ώρα 00:00) , το Άγιον Όρος και οι περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Πελοποννήσου αφαιρούνται από τις «περιοχές κινδύνου» για την Γερμανία.
Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη οδηγία του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών και με βάση τα στοιχεία του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ», οι συγκεκριμένες περιοχές δεν θεωρούνται πλέον «επικίνδυνες» λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Από τον κατάλογο με τις «περιοχές κινδύνου» αποσύρεται από την Κυριακή και η Κύπρος.

Πολωνία: Φορτίο με μπανάνες και… 160 κιλά κοκαΐνης βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ
Η αλυσίδα σουπερμάρκετ Carrefour ενημέρωσε την αστυνομία της Πολωνίας αφού οι υπάλληλοί της σε ένα κατάστημα στη Βαρσοβία εντόπισαν ύποπτα δέματα σε ένα φορτίο με μπανάνες, τα οποία αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι περιείχαν κοκαΐνη.

ΗΠΑ: Ακατάλληλες προς χρήση 60 εκατ. δόσεις του εμβολίου Johnson & Johnson
Ακατάλληλες προς χρήση κρίθηκαν παρτίδες του εμβολίου της εταιρείας Johnson & Johnson για την COVID-19, οι οποίες παρασκευάστηκαν σε εργοστάσιο της Βαλτιμόρης των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές.Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, η απόφαση αφορά περίπου 60 εκατομμύρια δόσεις. Η παραγωγή στο εργοστάσιο αυτό έχει διακοπεί εδώ και αρκετές εβδομάδες.