Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Προκήρυξη για πρόσληψη επιστημονικού συνέργατη στο Γραφείο ΟΕΥ Βαρσοβίας
Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία πρόκειται να προσλάβει επιτόπιο υπάλληλο ως επιστημονικό συνεργάτη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2 έτη).

Νύχτα Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας με ελληνική συμμετοχή στην Πορτογαλία
Ευρωπαϊκή Νύχτα Λογοτεχνίας
To Σάββατο, 5 Ιουνίου, στο Parque dos Poetas, στο Oeiras (folha 15, Filinto Elísio), η Πρεσβεία της Ελλάδας συμμετέχει στη Νύχτα Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας, με το θεατρικό έργο του Δ. Δημητριάδη, "Ο Κυκλισμός του Τετραγώνου", σε δραματοποιημένη αφήγηση του ηθοποιού, Ευθύμιου Αγγελάκη.
Σας περιμένουμε όλες και όλους (18.30 - 23.30).
Sábado, 5 de Junho, na folha 15 - Filinto Elísio do Parque dos Poetas em Oeiras!
"A Circularidade do Quadrado" de Dimitris Dimitriadis
Tradução, José António Costa Ideias

Καναδάς:Θέση εργασίας οδηγού στο Γενικό Ελληνικό Προξενείο του Μόντρεαλ
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μόντρεαλ προκηρύσσει μία θέση εργασίας οδηγού πλήρους απασχόλησης με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, διετούς διάρκειας.
Απαιτούμενα προσόντα - δικαιολογητικά :
• Μόνιμοι κάτοικοι Καναδά

Γερμανία: Αύξηση ατομικών πτωχεύσεων κατά 56% στο πρώτο τρίμηνο
Οι καταναλωτές στη Γερμανία χρωστούν κυρίως σε πιστωτικά ιδρύματα, εταιρίες μεταφορών, ασφαλιστικές εταιρίες, κρατικούς φορείς, παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεφωνικές εταιρίες
Αύξηση των ατομικών πτωχεύσεων κατά 56% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο καταγράφηκε κατά το α’ τρίμηνο του έτους στην Γερμανία. Οι χρεοκοπίες έφθασαν τις 31.821, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι για όλο το έτος θα ξεπεράσουν τις 100.000.