Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Κέρδισε 26 εκατομμύρια δολάρια αλλά έπλυνε το λαχείο στο πλυντήριο!
H νικήτρια ενός λαχείου αξίας 26 εκατομμυρίων δολαρίων από την Καλιφόρνια, κατάφερε να ξεθωριάσει για πάντα τις πιθανότητες να ζήσει μια ζωή ως κροίσος.


Στις 14 Νοεμβρίου 2020 έγινε η κλήρωση για το μεγάλο λαχνό του SuperLotto Plus. Ο νικητής είχε βρεθεί, στην περιοχή Νοργουόκ του Λος Άντζελες και ο λαχνός είχε αγοραστεί σε μίνι μάρκετ της περιοχής.

Το κάστρο του κόμη Δράκουλα στη Ρουμανία έγινε εμβολιαστικό κέντρο
Tο κάστρο Μπραν, ή κάστρο του Δράκουλα στην Τρανσυλβανία, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στη Ρουμανία. Πλέον, στην εποχή της πανδημίας, γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό για τους επισκέπτες, καθώς μπορούν τώρα να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Γερμανία: Τα παιδιά και οι έφηβοι πρέπει να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα
Η ομοσπονδιακός υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων Φραντσίσκα Γκίφαϊ (SPD) τάχθηκε υπέρ του κατά προτεραιότητα εμβολιασμού παιδιών και εφήβων μόλις εγκριθεί το εμβόλιο για αυτήν την ηλικιακή ομάδα, υπέρ της εξάντλησης όλων των υπαρχουσών δυνατοτήτων εμβολιασμού, καθώς επίσης και της ενημέρωσης όσων δυσπιστούν. Πρέπει επίσης να διασφαλιστεί ότι οι οικογένειες να μπορέσουν να κάνουν φέτος διακοπές, αναφέρει το ΑΠΕ.

Η Ιταλία βάζει τέλος στην καραντίνα για τους Ευρωπαίους τουρίστες
Η Ιταλία ανακοίνωσε το τέλος της μίνι καραντίνας των πέντε ημερών που επέβαλλε μέχρι τώρα στους επιβάτες από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο να ανακάμψει ο τουριστικός τομέας της.

«Ο υπουργός Υγείας Ρομπέρτ Σπεράντσα υπέγραψε εντολή που προβλέπει την είσοδο από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ζώνης Σένγκεν, τη Βρετανία και το Ισραήλ με αρνητικό τεστ, ακυρώνοντας έτσι το σύστημα της μίνι καραντίνας που ίσχυε μέχρι τώρα», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Αγγλία: Έκρηξη από διαροή αερίου σε κτίριο
Ένα παιδί σκοτώθηκε και τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά σε μια έκρηξη λόγω διαρροής αερίου, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν δύο σπίτια στο Χέισαμ της βορειοδυτικής Αγγλίας, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Εντυπωσιακός γάμος σε στιλ… 1821 στα Τρίκαλα
Ζευγάρι από τα Τρίκαλα θέλησε να τιμήσει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του.