Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Στα ισχυρότερα διαβατήρια του Κόσμου το Ελληνικό
Την παγκόσμια λίστα με τις χώρες που έχουν τα πιο ισχυρά και τα χειρότερα διαβατήρια για το 2021 παρουσιάζει το Henley Passaport Index, όπως μεταδίδει το cnn..

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδα καταλαμβάνει την 8η θέση στη λίστα με τα πιο ισχυρά διαβατήρια καθώς προσφέρει πρόσβαση σε 186 προορισμούς .

Χιλιάδες Βρετανοί στις πάμπ και τις καφετέριες
Σε τροχιά χαλάρωσης μέτρων έχει εισέλθει η Βρετανία, με τις ανάσες ελευθερίας να έρχονται ύστερα από τέσσερις μήνες lockdown και τις εικόνες συνωστισμού στους δρόμους να διαμορφώνουν μια καθημερινότητα που θυμίζει σκηνές από την προ-πανδημίας εποχή.

Απεβίωσε ένας από τους τελευταίους «αετούς» της ερήμου

  


Πλήρης ημερών, σε ηλικία 101 ετών, έφυγε από τη ζωή ο αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Πλειώνης, ο τελευταίος εν ζωή πιλότος της 335ης Ελληνικής Μοίρας Διώξεως, που έδρασε στη Μέση Ανατολή στα χρόνια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρόγραμμα για Έλληνες και Κύπριους ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων Greek Startup Universe
Την όγδοη εβδομάδα του διανύει, αυτήν την στιγμή, το ανοιχτό διαδικτυακό πρόγραμμα για Έλληνες και Κύπριους ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων, Greek Startup Universe, που δημιουργήθηκε ως μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία από τον οργανισμό Startup Greece σε συνεργασία με το Founderhood, την πλατφόρμα διεξαγωγής του προγράμματος.