Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Χρήσιμες πληροφορίες για την μετανάστευση στη Μάλτα
Εφόσον εγκατασταθείτε στην Μάλτα για εργασία και είναι η πρώτη σας φορά, θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες διαδικασίες ώστε να λάβετε τα σχετικά έγγραφα και σχετικούς κρατικούς αριθμούς.

Η Μάλτα «πληρώνει» τους τουρίστες για να την επισκεφτούν
Η Μάλτα ετοιμάζεται για τη φετινή τουριστική σεζόν και στοχεύει να δελεάσει τους παραθεριστές με έκπτωση έως και 200 ​​ευρώ για τη διαμονή τους για τρεις και πάνω διανυκτερεύσεις.

Έκπτωση ανάλογα με το ξενοδοχείο

Ολλανδία: Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 28 Απριλίου

 Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε χθες πως τα περισσότερα μέτρα lockdown που βρίσκονται σε ισχύ για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού, πρέπει να παραταθούν έως τουλάχιστον τις 28 Απριλίου.

Ούτε μία θρόμβωση μετά από εμβολιασμό με Sputnik V
Ούτε ένα περιστατικό δημιουργίας θρομβώσεων μετά τον εμβολιασμό με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά του κορονοϊού δεν έχει καταγραφεί, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους η επικεφαλής της ρωσικής εποπτικής υγειονομικής αρχής (σ.σ. Roszdravnadzor) Άλα Σαμοϊλοβα, επισημαίνοντας ότι αυτό σχετίζεται με τον καθαρισμό του σκευάσματος που επιτυγχάνεται μέσω μια διαδικασίας πολλαπλών σταδίων.

Βέλγιο: Στις 8 Μαΐου ανοίγει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους
Στις 8 Μαΐου ανοίγει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους στο Βέλγιο αποφάσισε η Επιτροπή Διαβούλευσης μετά από επτά ώρες συζητήσεων. Τότε, θα σταματήσει να ισχύει και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Συνελήφθη 74χρονος Έλληνας στην Κοζάνη που αναζητούνταν επι 12 χρόνια από τις Γερμανικές Αρχές
Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των γερμανικών αρχών για διακίνηση ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 74χρονου Έλληνα, τον οποίο υπέβαλαν σε έλεγχο την Κυριακή οι αστυνομικοί του τμήματος Βοΐου σε μια περιοχή της Κοζάνης, με αποτέλεσμα να του φορέσουν χειροπέδες.

Ελληνίδα μαθήτρια έγινε δεκτή με πλήρη υποτροφία στο MIT!
Δεκτή με πλήρη υποτροφία στο ΜΙΤ, έγινε μια μαθήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Βόλου, η Κωνσταντίνα Ρασβάνη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα του Βόλου, «Ταχυδρόμος», το όνομα της μαθήτριας συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνα των λιγοστών φοιτητών (4%) που γίνονται δεκτοί κάθε χρόνο στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης.