Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ισλανδία:Έψησαν χοτ ντογκ πάνω σε ηφαίστειο
Απίστευτο κι όμως είναι αληθινό. Εθελοντές βρέθηκαν κοντά σε ηφαίστειο που εξερράγη στην Ισλανδία, έψησαν λουκάνικα για χοτ ντογκ πάνω στις πέτρες από τις οποίες πέρασε η καυτή λάβα!

H πρώτη γυναίκα αραβικής καταγωγής στη NASA
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) επέλεξαν την πρώτη γυναίκα αραβικής καταγωγής για να εκπαιδευτεί ως αστροναύτης, καθώς η αναφερόμενη χώρα του Κόλπου επεκτείνει ταχύτατα, τις δραστηριότητες της στον τομέα του διαστήματος, ώστε να διαφοροποιήσει την εξάρτησή της από το πετρέλαιο.

AstraZeneca: Ποια τα ύποπτα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό
Κανονικά συνεχίζεται -προς το παρόν- το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη χώρα μας και δεν αλλάζει ο προγραμματισμός που έχει γίνει για τα ραντεβού, καθώς ακόμη δεν έχουν ενταχθεί στη διαδικασία του εμβολιασμού οι πολίτες κάτω των 30 ετών, οι οποίοι θα εμβολιαστούν με τα υπόλοιπα εμβόλια και όχι με της AstraZeneca, σύμφωνα με τις νεότερες συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Αίγυπτος: Ανακαλύφθηκε η χαμένη «Χρυσή πόλη» 3.000 ετών
Ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη αρχαία πόλη της Αιγύπτου, η οποία ήταν θαμμένη κάτω από την άμμο για χιλιετίες.

Οι αρχαιολόγοι δηλώνουν ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ευρύματα μετά την ανακάλυψη του τάφου του Τουταγχαμών και χρονολογείται σε 3.000 έτη.

Διαδηλώσεις κατά του lockdown σε Αυστρία, Φινλανδία, Δανία και Νορβηγία
Εκατοντάδες άνθρωποι πραγματοποίησαν πορείες χθες Σάββατο σε πρωτεύουσες ευρωπαϊκών πόλεων διαδηλώνοντας κατά των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβάλει κυβερνήσεις για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, με τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις να προβαίνουν σε μικρό αριθμό συλλήψεων.

Ο Ηνίοχος των Δελφών κοσμεί τον σταθμό του Μετρό στο Κατάρ !
Το ακριβές αντίγραφο του Ηνιόχου των Δελφών, ενός από τα γνωστότερα αγάλματα της κλασικής γλυπτικής τέχνης, κοσμεί πλέον τον κεντρικό σταθμό του Μετρό στο διεθνές αεροδρόμιο της Ντόχα, στο Κατάρ.

Συγνώμη Βαγορή .... Συγνώμη Γρηγόρη .... Συγνώμη Κυριάκο
Γράφει η Άντρη Χρυσοστόμου , Πρόεδρος Προσφυγικού Σωματείου «Άγιος Γεώργιος» Κερύνειας, Επίτιμη Πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Κερύνειας

Συγνώμη Βαγορή…


Αμούστακο παιδί και πήρες την απόφαση να ανέβεις την ανηφοριά που πάει στη Λευτεριά.


Την βρήκες την πανώρια κόρη και έστρωσες το αίμα σου κόκκινο χαλί να ‘ρθει ελαφροπατώντας στην καημένη σου πατρίδα.

ΟΙ Έλληνες Ομογενείς επιλέγουν Αρκαδία: Τουριστική Καμπάνια Επιμελητηρίου Αρκαδίας «This is Arcadia»
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση της διαφημιστικής καμπάνιας «This is Arcadia» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 12.00 μ.μ.

Η Πρωθυπουργός της Νορβηγίας θα πληρώσει πρόστιμο γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα
Η αστυνομία στη Νορβηγία ανακοίνωσε σήμερα ότι επέβαλε πρόστιμο στην πρωθυπουργό της χώρας Έρνα Σόλμπεργκ επειδή παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού, διοργανώνοντας μια οικογενειακή συγκέντρωση για τα γενέθλιά της.

Saarland -Γερμανία: Ανοιχτά πλεον γυμναστήρια, εστιατόρια, κινηματογράφοι
Στο κρατίδιο του Ζάαρλαντ στη Γερμανία τα πάντα πια είναι ανοικτά σε ένα πιλοτικό πείραμα για όλη τη χώρα. Καφέ και άσκηση στο γυμναστήριο, υπαίθρια εστιατόρια, κινηματογράφοι έχουν ξανανοίξει.
Ο πρωθυπουργός Τομπίας Χανς (CDU) εφαρμόζει τα μέτρα χαλάρωσης με τη βοήθεια ενός πρότυπου πειράματος και δέχεται κριτική γι ' αυτό.