Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ψηφιακό υλικό για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821
Το 2021, όπως είχε προαναγγελθεί, αποτελεί έτος εθνικού εορτασμού για όλο τον Ελληνισμό, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Σε όλη τη διάρκεια του έτους, πλήθος φορέων και οργανισμών συμμετέχουν στους εορτασμούς αυτής της σημαντικής επετείου μέσα από ποικίλες δράσεις.

Covid-19: Με αντισώματα το 29% των κατοίκων του Λονδίνου
Το ένα τρίτο σχεδόν των Λονδρέζων υπολογίζεται ότι έχει αναπτύξει αντισώματα στον κορωνοϊό, εξέλιξη που υπογραμμίζει την ταχεία εξάπλωση του νέου στελέχους του ιού στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα.

Γερμανία: Ασφυκτική πίεση για άνοιγμα της αγοράς δέχονται η κεντρική κυβέρνηση και τα κρατίδια
Υπό ασφυκτική πίεση θα βρεθούν την Τετάρτη στη νέα τηλεδιάσκεψή τους η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ και οι Πρωθυπουργοί των κρατιδίων, λόγω της απαίτησης πολιτικών, πολιτών και οικονομίας για χαλάρωση των μέτρων του lockdown που ισχύουν από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Γερμανία: Εμβόλια και σε ιδιωτικά ιατρεία
Εμβολιασμό και σε ιδιωτικά ιατρεία από τα μέσα Μαρτίου προβλέπει πρόταση του ομοσπονδιακού υπουργείου Υγείας της Γερμανίας, το οποίο σχεδιάζει παράλληλα τη δωρεάν διάθεση στους πολίτες δύο «γρήγορων» τεστ την εβδομάδα.

"΄Κερδισε" 182.000.000 λίρες στο Euromillions ...αλλά ξέχασε να ρίξει το δελτίο !
Η 19χρονη Ρέιτσελ, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο στο Μπράιτον, κάθε εβδομάδα έπαιζε στο Euromillions (κάτι σαν το δικό μας το Τζόκερ), συνέχεια τους ίδιους αριθμούς.

Το 6, το 12, το 22, το 29 και το 33. Και σαν τζόκερ έπαιζε το 6 και το 11.

Ένας βιασμός κάθε εβδομάδα το 2020 στην Ελλάδα
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στην χώρα μας, αφού όπως προκύπτει, το 2020 κάθε εβδομάδα και ένας ανήλικος έπεφτε θύμα βιασμού. Μάλιστα, την τελευταία πενταετία, κάθε χρόνο τουλάχιστον 43 παιδιά βίωναν τον βιασμό σώματος και ψυχής κάθε χρόνο.