Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Προς άνοιγμα των εστιατορίων το Πάσχα προσανατολίζεται η Γερμανία
«Είναι δυνατό να ανοίξουν τα υπαίθρια εστιατόρια στην Γερμανία γύρω στο Πάσχα» (4 Απριλίου), δήλωσε σήμερα στο Βερολίνο ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών, Πέτερ Άλτμάιερ (CDU), μετά τις τηλεδιασκέψεις που είχε με τους ομολόγους του των κρατιδίων.

Γαλλία: 49χρονος μαιευτής διέπραξε τουλάχιστον 11 βιασμούς σε έγκυες γυναίκες
Ένας 49χρονος μαιευτής καταδικάστηκε χθες σε ποινή κάθειρξης 12 ετών από το ποινικό δικαστήριο του Ερό στην νότια Γαλλία για 11 βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες ασθενείς.

Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει 20 χρόνια ποινή κάθειρξης, την μέγιστη ποινή για αυτό το έγκλημα.

Tεράστιο παγόβουνο 1.270 τετραγωνικών μέτρων αποσπάστηκε από την Ανταρκτική
Ένα τεράστιο παγόβουνο, που έχει μέγεθος σαν το αστικό συγκρότημα του Παρισιού ή του Λονδίνου, αποσπάστηκε από την Ανταρκτική, σε κοντινή απόσταση από έναν βρετανικό ερευνητικό σταθμό, έγινε γνωστό από Βρετανούς επιστήμονες.

«Mόδα και Πολυτέλεια στη Βλαχία της Ελληνικής Επανάστασης»
Ένα από τα πρώτα αντίτυπα του πολυτελούς τόμου  προσέφερε στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού, κ. Γιάννη Χρυσουλάκη, η ευεργέτιδα του Ελληνισμού της Αιγύπτου, Αρχόντισσα και Πρέσβειρα Απόδημου Ελληνισμού του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κα Αικατερίνη Μπελεφάντη - Σοφιανού.

Greek Panorama Virtual: Οι κρατήσεις αυτό το καλοκαίρι θα είναι όλες της τελευταίας στιγμής
Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή όλα είναι παγωμένα, οι κρατήσεις για το φετινό καλοκαίρι θα είναι όλες της τελευταίας στιγμής, τόνισε η κ. Ivana Jelic πρόεδρος της FIAVET, της Ένωσης των Ιταλών Τουριστικών Γραφείων μιλώντας στην δεύτερη εκδήλωση που πραγματοποίησε η υβριδική έκθεση Greek Panorama Virtual στις 22 Φεβρουαρίου με την ζωντανή σύνδεση με την Ιταλία και την Ολλανδία.