Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Την δική της μάχη δίνει η 15χρονη Ζωή από την Κρήτη στην Ουάσινγκτον
Την δική της μάχη δίνει μια 15χρονη από την Κρήτη η οποία βρίσκεται στην Ουάσινγκτον προκειμένου να υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο. Γεννήθηκε με σύνδρομο VACTERL που αφορά σε συγγενείς ανωμαλίες με καρδιολογικές νεφρικές, ανατομικές και άλλες επιβαρύνσεις. Πρόκειται για ένα σπάνιο σύνδρομο με συχνότητα εμφάνισης 1/10000 έως 1/40000 γεννήσεις άγνωστης αιτιολογίας που ουσιαστικά αποτελεί αγώνα ζωής.

Νέα Ζηλανδία: Νήπιο πέθανε μέσα σε πλυντήριο ρούχων

 


Τραγωδία σημειώθηκε στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, όταν ένα νήπιο βρέθηκε μέσα σε πλυντήριο ρούχων, που ήταν σε λειτουργία.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο προάστιο του Hoon Hay. Το παιδί προσχολικής ηλικίας βρέθηκε μέσα στον κάδο του πλυντηρίου μαζί με τα ρούχα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατος του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Γερμανία: Περισσότερες ελευθερίες για τους εμβολιασμένους
Περισσότερες ελευθερίες για άτομα που έχουν εμβολιαστεί αναμένει να δοθούν η υπουργός Δικαιοσύνης Κριστίνε Λάμπρεχτ (SPD), εφόσον, όπως επισημαίνει, αποδειχθεί ότι οι εμβολιασμένοι δεν είναι μολυσματικοί.

Ηγουμενίτσα: 148 κιλά κάνναβης σε φορτηγό με πινακίδες Βουλγαρίας
Μεγάλη επιτυχία των λιμενικών στην Ηγουμενίτσα. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση εντόπισαν 148 κιλά κάνναβης. Συνελήφθησαν δύο άτομα.