Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Ελβετία: Πλήρωνε ιερόδουλες με χρήματα που... τύπωνε σπίτι του !
Σε τριετή φυλάκιση καταδικάστηκε 50χρονος στην Ελβετία καθώς πλήρωνε τις... τρελίτσες του με ιερόδουλες, δίνοντας πλαστά χαρτονομίσματα!Καταδικαστική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για έναν 50χρονο στην Ελβετία που «γέμισε» με πλαστά χαρτονομίσματα δύο πόρνες οι οποίες συνευρέθηκαν μαζί του.

Επανεμφανίστηκε ο Έμπολα στο Κονγκό
Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό ανακοίνωσε την Κυριακή 7/2 την «επανεμφάνιση» της ασθένειας που προκαλεί ο ιός Έμπολα στο ανατολικό τμήμα της χώρας, όπου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έστειλε ομάδα επιδημιολόγων μετά το θάνατο μιας γυναίκας, τρεις μήνες αφότου ανακηρύχθηκε το τέλος της πιο πρόσφατης επιδημίας.

Βρετανία: Αγελάδα πουλήθηκε 360.000 δολάρια !
Μία καθαρόαιμη νεαρή δαμάλα που ακούει στο όνομα Posh Spice πουλήθηκε σε μια βρετανική δημοπρασία για πάνω από 360.000 δολάρια (262.000 στερλίνες), σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ για την καλαναθρεμένη αγελάδα της πολύτιμης γαλλικής ράτσας Limousin.

Ο 30χρονος Γρηγόρης από τη Νάουσα χειρουργήθηκε με επιτυχία στο Αννόβερο


Ο 30χρονος Γρηγόρης από τη Νάουσα, χειρουργήθηκε τη Δευτέρα στη νευρολογική κλινική του Αννόβερο, σύμφωνα με τους γιατρούς αφαιρέθηκε όλος ο όγκος από το κεφάλι, δεν πειράχτηκε κάποιο νεύρο, έχει πλήρη επαφή και όλα πήγαν πολύ καλά, χάρη στην αγάπη όλων αυτών που βοήθησαν για να γίνει αυτό το θαύμα!

Ισχυρή χιονοθύελλα σαρώνει την Ολλανδία
Ισχυρή χιονοθύελλα σάρωσε χθες την Ολλανδία, η πρώτη τα τελευταία 10 χρόνια, διαταράσσοντας τη σιδηροδρομική και οδική κυκλοφορία, καθώς ένα ψυχρό μέτωπο διαπερνά τη βόρεια Ευρώπη.