Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ελλάδα: Καθηγήτρια κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου
Καθηγήτρια φιλόλογος, 35 ετών, κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή. Η καθηγήτρια δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Δώρισε 23 εκατ. ευρώ και 60 σκάφη στις Ένοπλες Δυνάμεις!
Ο εθνικός ευεργέτης Ιάκωβος Τσούνης, δώρισε στις Ένοπλες Δυνάμεις 23 εκατ. ευρώ και 60 αποβατικά σκάφη.


Συγκεκριμένα, ο 97χρονος βετεράνος αποτελεί ένα παράδειγμα πατριωτισμού, πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, που πολέμησε σε ηλικία 16 ετών στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο του 1940.

Έτοιμο το πρώτο ελληνικό rapid test για τον κορονοϊό
Το πρώτο ελληνικό rapid test για τον κορονοϊό είναι έτοιμο και αναζητείται η εταιρεία η οποία θα αναλάβει την βασική παραγωγή.


Έτοιμο είναι το πρώτο ελληνικό rapid test για τον κορονοϊό, το οποίο «υπογράφεται» από νεαρούς επιστήμονες της ιατρικής σχολής.

Αυστραλία: Κάλεσμα σε χιλιάδες πολίτες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
Εικόνες 2020 στην Αυστραλία, όπου για ακόμη μία χρονιά μαίνονται καταστροφικές πυρκαγιές. Δραματική έκκληση σε κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.


Χιλιάδες κάτοικοι στο Περθ της Αυστραλίας έχουν κληθεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους καθώς οι εκτεταμένες πυρκαγιές συνεχίζουν την καταστροφική «πορεία» τους.

Sputnik V: Στο 92% η αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου
Το ΕΚΠΑ αναλύει τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας αναφορικά με την αποτελεσματικότητα που παρουσιάζει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V.


Τα αποτελέσματα της έρευνας που έγιναν σχετικά με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, Sputnik V, τα οποία δημοσιεύτηκαν από το περιοδικό Lancet, αναλύει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με σημερινή του ανακοίνωση.