Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Πανικός στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης -Συνελήφθη ένοπλος άνδρας
Τρόμος στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου, ακινητοποιήθηκε ένοπλος.


Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, ένας ένοπλος άνδρας έκανε την εμφάνισή του στους διαδρόμους του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης.

Δύο στους τρεις Γερμανούς είναι πρόθυμοι να εμβολιαστούν
Πρόθυμοι να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού δηλώνουν δύο στους τρεις Γερμανούς, σύμφωνα με δημοσκόπηση. Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες δηλώνουν ταυτόχρονα δυσαρεστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία των εμβολιασμών, η έρευνα καταγράφει ωστόσο αισιοδοξία για την συνέχεια.

Ξεκινά στη Ρωσία τη Δευτέρα ο μαζικός εμβολιασμός κατά του Covid-19
Ο μαζικός εμβολιασμός των Ρώσων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, όπως δήλωσε σήμερα η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Τατιάνα Γκολίκοβα κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με διακεκριμένους επιδημιολόγους και ιολόγους.

Βρετανία: Σε 10ημερη καραντίνα όλοι οι ταξιδιώτες από το εξωτερικό
Σε καραντίνα θα μπαίνουν από την Δευτέρα όλοι οι ταξιδιώτες που θα φτάνουν στη Βρετανία από το εξωτερικό, καθώς τερματίζονται οι εξαιρέσεις που ίσχυαν για ορισμένες χώρες, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Ομογένεια: Γίνετε τώρα συνδρομητές στα Νέα και το Βήμα με έκπτωση 30% !
Αγαπητές Ελληνίδες και Έλληνες, απανταχού στον κόσμο,

Οι εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», από τις ιστορικότερες στη χώρα μας, που εκδίδονται και κυκλοφορούν ανελλιπώς εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, νοιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν μαζί σας σε τούτους τους ταραγμένους καιρούς, ευελπιστώντας να ανοίξουν ένα παράθυρο με την Πατρίδα για σας.