Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Covid-19: Τα κρούσματα στην Ευρώπη ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια
Τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ευρώπη ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια, σύμφωνα με μια καταμέτρηση του πρακτορείου Reuters, την ώρα που πολλές χώρες επαναφέρουν ή παρατείνουν τα περιοριστικά μέτρα καθώς η αναζωπύρωση της πανδημίας απειλεί με κατάρρευση τις υπηρεσίες υγείας.

Ρεκόρ πολικών θερμοκρασιών -35,8 °C στην Ισπανία
Η Ισπανία σημείωσε χθες , 7 Ιανουαρίου, ρεκόρ χαμηλότερης θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να πέφτει στους -35,8 ° C, η οποία καταγράφηκε στον μετεωρολογικό σταθμό Vega de Liordes, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.874 μέτρων στη βορειοδυτική επαρχία Leon.

Ντουμπάι: Οργανώνεται «Big Greek Party» στις 15 Γενάρη
Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης «βράζει» από κορωνοϊό και καθημερινά μετράμε χιλιάδες θύματα στο Ντουμπάι η ζωή συνεχίζεται κανονικά με διοργανώσεις πάρτι και event.

Μόνο με αρνητικό τεστ Covid τα ταξίδια σε Σκωτία και Αγγλία

 Υποχρέωση εμφάνισης αρνητικού διαγνωστικού τεστ για τον κορωνοϊό που θα έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο 72 ώρες πριν από την αναχώρηση θα έχουν σύντομα όσοι θέλουν να ταξιδέψουν από το εξωτερικό προς την Αγγλία.

Χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής για την Ελλάδα
Τον περασμένο Δεκέμβρη η ομάδα Plaisiobots, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Πλαίσιο και του Co-CEO Κώστα Γεράρδου αποκλειστικά από παιδιά συνεργατών της εταιρείας, πήρε μέρος στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Daegu της Νότιας Κορέας.