Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Οι Έλληνες του Παρισιού εόρτασαν τα Θεοφάνεια
Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων. Προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Παναγιώτη Ξενιτέλη.

Παρέστησαν οι Διπλωματικές Αρχές της Κύπρου και της Ελλάδος, Άρχοντες του Οικουμενικού Θρόνου και περιορισμένος αριθμός πιστών, συμφώνως προς τους κανονισμούς της πολιτείας για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Γερμανία: Ζητείται νταντά για δίδυμα


Ζητείται νταντά για δίδυμα, πλήρης απασχόληση, στο Nittel στη Γερμανία, 10 λεπτά από το Grevenmacher. Κατά προτίμηση Ελληνίδα ή τουλάχιστον να μιλά καλά γαλλικά ή γερμανικά. Καθήκον της θα είναι αποκλειστικά η φύλαξή τους. Επικοινωνία: +352621578691, akontokonti@yahoo.com

Κινέζοι χόρεψαν Ζορμπά στα πλαίσια της Πολιτιστικής προβολής της Ελλάδας !
Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών συμμετείχε σε μια αξιοσημείωτη δράση δημόσιας διπλωματίας και συγχρόνως σημαντική ευκαιρία ανάδειξης του ελληνικού πολιτισμού, την εκδήλωση – γκαλά για το Νέο Έτος των χωρών της Πρωτοβουλίας «17+1», δηλαδή των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Κίνας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κουνσάν της επαρχίας Τζιανγκσού της Κίνας.