Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Μεγάλη Βρετανία: Τεράστια φωτιά ξέσπασε στο Leamington Spa του Γουόργουικσαϊρ
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε περιοχή της Μεγάλης Βρετανίας ενώ ακολούθησαν πολλές εκρήξεις, σύμφωνα με πληροφορίες των αρμόδιων Αρχών.


Στα social media ανεβαίνουν σοκαριστικές φωτογραφίες που καταγράφουν σκηνές αποκάλυψης ενώ μαύροι καπνοί έχουν γεμίσει τον ουρανό στην πόλη Leamington Spa του Γουόργουικσαϊρ.

Σε βίντεο φαίνονται οι μαύροι καπνοί ενώ ακούγονται ισχυρές εκρήξεις από το κέντρο του Leamington Spa.

Αρκετοί κεντρικοί δρόμοι έκλεισαν, ενώ οι Αρχές απευθύνουν συστάσεις στους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους. Δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν σπεύσει στο σημείο και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Επίσης, επιχειρήσεις και οι ιδιοκτήτες οικιών στην περιοχή καλούνται να κλείσουν πόρτες και παράθυρα ως προληπτικό μέτρο, ενώ έχει σχηματιστεί ζώνη ασφαλείας 100 μέτρων.Tα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι αρκετοί άνθρωποι αισθάνθηκαν αδιαθεσία, καθώς υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο καπνός περιέχει τοξικές ουσίες. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Shehnaz Khan έγραψε στο twitter: “Τεράστια φωτιά στο Leamington Spa. μου είπαν ότι ο καπνός είναι τοξικός. Κλείστε τα παράθυρά σας αν είστε στην περιοχή”.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ενημέρωσε ότι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται στην περιοχή και πως οι δυνάμεις έχουν κλείσει τους δρόμους.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου