Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Παίκτης της Μίλαν ο Φώτης Ψεύτης του Αστέρα Τρίπολης
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει για την αγορά του 18χρονου ποδοσφαιριστή (Τερματοφύλακα) Φώτη Ψεύτη από την Milan.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την πώληση του Φώτη Ψεύτη στην Milan, η οποία ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Αισθανόμαστε περήφανοι για την εξέλιξη του Φώτη Ψεύτη, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Δημήτρη Μποροβήλου:

“Ακόμη ένα παιδί του ΑΣΤΕΡΑ άνοιξε τα φτερά του για το υψηλότερο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι. Αφενός για την εξέλιξη ενός παιδιού που μεγάλωσε στον σύλλογό μας και αφετέρου για τη συνεργασία με ένα από τα πιο σπουδαία club παγκοσμίως, όπως είναι η Milan.
Ευχόμαστε στον Φώτη καλή σταδιοδρομία, κάθε επιτυχία στην καριέρα του και ελπίζουμε ότι τα εφόδια του ΑΣΤΕΡΑ θα τον οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.
Εμείς θα συνεχίσουμε με συνέπεια και μεγάλη ευθύνη να στηρίζουμε τη δουλειά στις Ακαδημίες μας και να δίνουμε προοπτική σπουδαίας καριέρας στα νεαρά παιδιά που μάς εμπιστεύονται”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου