Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε ρήτρα 30 εκατ. ευρώ στον 18χρονο Δημήτρη Σταματάκη
Πόσο πιστεύει στον Δημήτρη Σταματάκη έδειξε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που ανακοίνωσε μία ημέρα μετά την απόκτηση του 18χρονου Έλληνας γκολκίπερ, πως τοποθέτησε τη ρήτρα αποδέσμευσής τους στα 30.000.000 ευρώ!

Η μετεγγραφή του Δημήτρη Σταματάκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης, προκάλεσε έκπληξη, σε όσους δεν γνώριζαν, από χθες (6/5) που έγινε γνωστή, καθώς ο 18χρονος Έλληνας γκολκίπερ υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του με τους «ροχιμπλάνκος», αφού μέχρι τώρα δεν είχε αγωνιστεί επαγγελματικά σε άλλη ομάδα, αλλά όπως αποκαλύφθηκε οι Ισπανοί τον είχαν χρόνια στα ραντάρ τους.

Το ζήτημα είναι πως οι Ισπανοί πιστεύουν τόσο πολύ στις δυνατότητές του που έβαλαν ρήτρα 30 εκατ. ευρώ, για όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει νωρίτερα από το 2024 που εκπνέει το συμβόλαιό του. Θυμίζουμε ότι ο Σταματάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ιωνικού και του Ατρομήτου, στη συνέχεια δοκιμάστηκε στην Κάλιαρι, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν αγωνιζόταν σε κάποια ομάδα και είχε ενταχθεί στο δυναμικό της Athens Goalkeepers Academy.
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου