Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Κλειστό τη Δευτέρα και την Τρίτη το Προξενείο Στουτγάρδης λόγω κρουσμάτων COVID19
Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,
ο Γενικός Πρόξενος, κύριος Συμεών Λιναρδάκης, ενημέρωσε το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Στουτγάρδης, ότι το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Στουτγάρδη θα παραμείνει την Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 και την Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, κλειστό. Κάποιοι υπάλληλοι του Προξενείου έχουν προσβληθεί από τον κορωναϊό και για το λόγο αυτό θα γίνει απολύμανση των χώρων, έτσι ώστε οι υπάλληλοι που είναι αρνητικοί στον ιό, να μπορούν από την Τετάρτη ή την Πέμπτη, να αναλάβουν και πάλι τα καθήκοντά τους.
Όλα τα Προξενεία στη Γερμανία θα παραμείνουν κλειστά - όπως πάντα και στο παρελθόν - τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του καθολικού και ευαγγελικού Πάσχα.
Θα σας κρατήσουμε ενήμερους.
Οτιδήποτε θέλετε, να στέλνετε μέιλ στα εκάστοτε τμήματα του Προξενείου. Οι υπάλληλοι, που δεν έχουν νοσήσει θα σας απαντήσουν το κατά δύναμην. Εννοείται ότι συνεχίζουμε για όποια θέματα να κλείνουμε τα ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας του Γενικού Προξενείου. Μόνον τώρα, δηλαδή τις επόμενες δύο εβδομάδες που μας έρχονται, οφείλουμε να δείξουμε κατανόηση και να απευθυνόμαστε στο Προξενείο μόνο εάν είναι έκτακτη ανάγκη.
Το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Στουτγάρδης εύχεται στους νοσούντες καλή ανάρρωση! Ευχόμαστε υγεία σε όλους μας.
Κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις, φοράμε μάσκα και τηρούμε τα μέτρα υγιεινής.
Για το ΔΣ
Άννα Ιωαννίδου
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου