Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Υπέγραψε σε ποδηλατική ομάδα του Γκουάμ ο Τρικαλινός ποδηλάτης Νίκος Ζέγκλης
Το 2021 ξεκίνησε με το δεξί για τον Τρικαλινό  Ζέγκλη Νίκο υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο σε ομάδα του νησιού Γκουάμ.

Το συγκεκριμένο νησί βρίσκεται στην Ωκεανία , είναι ηφαιστειογενές ,έχει έκταση 549 τ.χλμ. και πληθυσμό 167,772 είναι πρώην ισπανική αποικία , η οποία άλλαξε κατοχή το 1998 με τη λήξη του αμερικάνικου ισπανικού πολέμου

Η ομάδα που θα αγωνιστεί ο Ζέγκλης Νίκος είναι η Euro Cycling Trips – CMI Pro Cycling και είναι δηλωμένη στην παγκόσμια ομοσπονδία UCI, με το ρόστερ να αποτελείται από 14 αθλητές με εθνικότητες από Γαλλία , Ολλανδία, Γκουάμ , Νέα Ζηλανδία και Αγγλία

Ξεδιπλώνοντας τα συναισθήματά του για την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Ζέγκλης ανέφερε: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος, που κλήθηκα να προσφέρω σ’ έναν οργανωμένο σύλλογο η πρόκληση είναι μεγάλη, ενώ θα είμαι ο πρώτος Έλληνας στην κατηγορία της Ωκεανίας.

Ασφαλώς η επιλογή στο πρόσωπό μου, μου δίνει δύναμη και θα προσπαθήσω να ικανοποιήσω πλήρως όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Στα χρόνια που βρίσκομαι στην ποδηλασία δούλεψα όσο καλύτερα μπορούσα και με την ίδια λογική θα αντιμετωπίσω τα στοιχήματα του μέλλοντος».

Πάντως ο Ζέγκλης έχει προλάβει να πάρει άρωμα εξωτερικού και μάλιστα για τα καλά. Ετσι θα πάει καλά διαβασμένος στην καινούργια του έδρα και θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί άμεσα.

Να σημειώσουμε ότι την περίοδο 2014-’15 έτρεξε στην Γαλλία χωρίς να έχει τότε επαγγελματικό συμβόλαιο βρισκόταν σε ένα club νότια της Γαλλία , η εμπειρία ήταν μοναδική απ όλες τις απόψεις ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο.

Ακόμη αγωνίστηκε με ομάδες της Μ. Βρετανίας και της Νορβηγίας, οπότε όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν καλό οδηγό για την μελλοντική του συνεργασία με την ομάδα του νησιού Γκουάμ.

Ελκυστικό και ενδιαφέρον εξάλλου είναι το πρόγραμμα του καινούργιου του συλλό- γου, που θα έχει πολλές υποχρεώσεις στην Ευρώπη, Ασία και Βαλκάνια

https://www.trikalanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου