Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Η Χαλκιδική στην Γερμανική και Αυστριακή τουριστική αγορά


Η Χαλκιδική ήταν παρούσα στην έκθεση FVW TravelTalk Virtual Counter Days, με τη συμμετοχή του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

Με ένα εντυπωσιακό εικονικό περίπτερο, που απέσπασε εξαιρετικά θετικά σχόλια, η Χαλκιδική έδωσε το παρών στην εικονική έκθεση FVW TravelTalk Virtual Counter Days που έλαβε χώρα στις 11-12 Φεβρουαρίου 2021 και είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει και να συνομιλήσει με επαγγελματίες του τουρισμού της Γερμανικής και Αυστριακής αγοράς παρουσιάζοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα του προορισμού, επισημαίνει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.

Κατά τη διάρκεια των 2 ημερών της έκθεσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πάνω από 200 ταξιδιωτικοί πράκτορες και Tour Operator «πέρασαν» από το εικονικό περίπτερο της Χαλκιδικής όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να λάβουν πληροφορίες από τα στελέχη του Τουριστικού Οργανισμού. Οι δραστηριότητες στη φύση, οι βιωματικές εμπειρίες και οι θεματικές εκδρομές, οι οικογενειακές διακοπές και η προσβασιμότητα είχαν την τιμητική τους στις εικονικές συναντήσεις. Δεν έλειψαν βέβαια οι ερωτήσεις που αφορούσαν το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου όπως και την υγειονομική κατάσταση ενώ πολλοί ταξιδιωτικοί πράκτορες ζήτησαν οπτικό-ακουστικό υλικό για να προβάλλουν μέσα από τις σελίδες τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η συμμετοχή του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην έκθεση αποτελεί συνέχεια του πολύ επιτυχημένου FVW workshop που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη.

Στόχος του Οργανισμού, όπως σημειώνει, είναι η συνεχής παρουσία και προβολή της Χαλκιδικής μέσα από εικονικές εκθέσεις, workshops και Β2Β διαδικτυακές συναντήσεις προκειμένου να διατηρήσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού υψηλό. «Παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες για προβολή, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για την καλλιέργεια σχέσεων και ενδιαφέροντος για τον προορισμό, αξιοποιεί την τεχνολογία και συμβαδίζει με την τάση της εποχής για Virtual παρουσιάσεις, οι οποίες δίνουν την δυνατότητα στον προορισμό να είναι μέσα στους πρωταγωνιστές στη νέα εποχή προσέγγισης των αγορών», αναφέρει.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΤΟΧ θα συμμετέχει  τους επόμενους μήνες, σε θεματικά workshops σε Δανία, Γαλλία, Ρωσία, στη διεθνή έκθεση ITB του Βερολίνου ενώ παράλληλα, στις αρχές Μαρτίου θα διοργανώσει webinar στην Ιταλία και την 1η Απριλίου σε Ολλανδία και Βέλγιο.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου