Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Υγειονομική υπάλληλος πέθανε ξαφνικά δύο ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer
Τη ζωή της έχασε αιφνιδίως, την Πρωτοχρονιά, μια 41χρονη υγειονομική υπάλληλος στην Πορτογαλία, μόλις δύο ημέρες αφότου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech για τη νόσο COVID-19 και για το γεγονός έχει ενημερωθεί και το Υπουργείο Υγείας της χώρας.
Μόλις δύο ημέρες αφότου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech για τη νόσο COVID-19, η Σόνια Ασεβέντο, 41χρονη υγειονομική υπάλληλος στην Πορτογαλία, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τον πατέρα της.Συγκεκριμένα, με βάση σχετικό δημοσίευμα της «Daily Mail», η Ασεβέντο, μητέρα δύο παιδιών, πέθανε στο σπίτι της, την Πρωτοχρονιά, και εκκρεμεί η διενέργεια νεκροψίας για να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου της.

Η υγειονομική υπάλληλος στην Παιδιατρική Κλινική, στο Πορτογαλικό Ινστιτούτο Ογκολογίας στο Πόρτο, δεν είχε δυσμενείς παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, όπως λέγεται.

Εντούτοις, ο πατέρας της εκλιπούσας, Μπίλιο Ασεβέντο, σε δηλώσεις σε τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης, ζητά απαντήσει για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης του.

Σε σχετική ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος που εργαζόταν η Ασεβέντο τονίζεται:Για τον θάνατο της υγειονομικής υπαλλήλου έχει ενημερωθεί και το Υπουργείο Υγείας της Πορτογαλίας και στη χώρα, από την έναρξη της πανδημίας της νόσου COVID-19, έχουν καταγραφεί 431.623 επιβεβαιωμένες μολύνσεις και 7.196 θάνατοι, σύμφωνα με τα -μέχρι στιγμής- στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.
sputniknews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου