Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Βατικανό: Φάτνη με Αστροναύτες και περίεργες απεικονίσεις της Παναγίας
Αντικείμενο σχολιασμού και αντιδράσεων αποτελεί η φάτνη των Χριστουγέννων στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό! Με τοιχογραφίες των Σουμερίων που παρουσιάζουν… αστροναύτες (!) και περίεργες απεικονίσεις της Παναγίας, η φετινή εκδοχή για τη φάτνη των Χριστουγέννων έχει προκαλέσει αντιδράσεις και προκαλεί ερωτήματα τα μηνύματα που θέλει να περάσει το ίδιο το Βατικανό! Ένας «αρχαίος αστροναύτης» κρατά στα χέρια του τη Σελήνη, αστραπές πάνω από τη φάτνη και άλλες περίεργες μορφές «κοσμούν» τη φάτνη, ενώ πιστοί στο διαδίκτυο καλούν τους πιστούς χριστιανούς να την καταστρέψουν!


Πηγή: Pronews.gr

Μετανάστες βίασαν 3χρονο κοριτσάκι στη Μυτιλήνη
Μια ανατριχιαστική εικόνα αντίκρισαν οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στη νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Λέσβου στο Καρά Τεπέ το βράδυ της Δευτέρας. Μέσα στις λάσπες, ακίνητο σχεδόν και παγωμένο, ήταν ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών. Σύμφωνα με τον ιστότοπο stonisi.gr, ο γιατρός που το εξέτασε διαπίστωσε αμέσως πως το τρίχρονο κοριτσάκι έφερε σαφή σημάδια βιασμού.

Αντιτίθεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό η αυστριακή κυβέρνηση
Η αυστριακή ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνασπισμού του Λαϊκού Κόμματος του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς και των Πράσινων συνεχίζει να αντιτίθεται στην υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, παρά την απροθυμία του πληθυσμού να εμβολιαστεί προαιρετικά.
Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Κορονοϊός: Ξεκίνησε ο εμβολιασμός στο Αμπού Ντάμπι
Η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Αμπού Ντάμπι ξεκίνησε σήμερα τον εμβολιασμό του πληθυσμού εναντίον της COVID-19, σύμφωνα με τοπική υγειονομική αρχή, πέντε ημέρες αφότου τα ΗΑΕ ενέκριναν το εμβόλιο του κινεζικού φαρμακευτικού κολοσσού Sinopharm.

Βρετανία: Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού - Νέα περιοριστικά μέτρα


 Πάνω από 1.000 περιπτώσεις μιας νέας παραλλαγής του κορονοϊού έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες λίγες ημέρες στην Αγγλία, κυρίως στον νότο της χώρας όπου θα μπορούσε να συνδέεται με μια νέα αύξηση των κρουσμάτων, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.

Η Τσεχία επαναφέρει το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, κλείνει μπαρ και εστιατόρια
Η κυβέρνηση της Τσεχίας ανακοίνωσε σήμερα την επαναφορά του μέτρου της νυχτερινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, όπως και το κλείσιμο των εστιατορίων και των μπαρ στη χώρα για τα Χριστούγεννα, μπροστά στη σφοδρότητα της πανδημίας Covid-19.