Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Σχεδόν 30.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Γερμανία

 


Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 29.875 τις προηγούμενες 24 ώρες φθάνοντας τα 1.272.078, δείχνουν σήμερα Παρασκευή τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Το ίδιο διάστημα, άλλοι 598 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να φθάνει ως αυτό το στάδιο τους 20.970 νεκρούς, κατά την ίδια πηγή, αναμεταδίδει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κορυφαίος Ευρωπαίος νέος αγρότης είναι από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης
Σπουδαία διάκριση στο 6ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών που έγινε σήμερα στις Βρυξέλλες υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος απέσπασε ο νεαρός αγρότης από τη Νεοχωρούδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, Παύλος Τσακίρης.

Η πόλη της Γερμανίας που είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από διαμάντια
Εκ πρώτης όψεως το Nördlingen μοιάζει με μια συνηθισμένη πόλη στην επαρχία της Γερμανίας, με χαρακτηριστικά σπίτια από ξύλο, πλακόστρωτα σοκάκια και...


το καμπαναριό της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου να ξεχωρίζει στον ουρανό της. Ωστόσο, αυτή η μικρή πόλη της Βαυαρίας που βρίσκεται κατά μήκος του εμβληματικού Romantic Road της Γερμανίας κρύβει ένα απίστευτο μυστικό -τα τείχη και τα κτίριά της έχουν ενσωματωμένα εκατομμύρια διαμάντια.