Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Βάδη Βυτεμβέργη: Υποχρεωτική νοσηλεία στα νοσοκομεία για τους αντιρρησίες καραντίνας!
Οι αδιάλλακτοι αντιρρησίες καραντίνας θα εισάγονται υποχρεωτικά σε νοσοκομεία στο κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης στο μέλλον.
Αυτό ανακοίνωσε η κυβέρνηση του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Στουτγκάρδη.

Κύπρος: Κέρδισε αυτοκίνητο και το δώρισε σε άπορη οικογένεια
Μόνο συγκίνηση προκαλεί η πράξη μίας γυναίκας στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου, η οποία αποφάσισε να δωρίσει το αυτοκίνητο που κέρδισε σε μία κλήρωση της εκκλησίας, σε μία άπορη οικογένεια που το έχει περισσότερο ανάγκη.

Εσπασε την καραντίνα για μόλις 8 δευτερόλεπτα και του έβαλαν πρόστιμο 3.500 δολάρια!Πρόστιμο 3.500 δολαρίων επέβαλαν οι Αρχές της Ταϊβάν σ’ έναν άνδρα που παραβίασε για μόλις οκτώ δευτερόλεπτα την καραντίνα!

Ο παθών, ένας μετανάστης εργάτης από τις Φιλιππίνες, ήταν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Καοσιούνγκ στη νοτιοδυτική Ταϊβάν, όταν

Διακόπτεται προσωρινά η σιδηροδρομική σύνδεση Ελβετίας – Ιταλίας
Οι σιδηροδρομικοί οργανισμοί της Ελβετίας και της Ιταλίας αναστέλλουν προσωρινά τη διασυνοριακή κυκλοφορία λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

"Παντελίδης" Βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, λέει αυτόπτης μάρτυρας

 


Ανατροπή στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος όπου έχασε τη ζωή του ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχουμε σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου «Απόστολος Λύτρας και & Συνεργάτες».

Κορωνοϊός: Περισσότερα από 20 εκατ. κρούσματα στην Ευρώπη
Περισσότερα από 20 εκατομμύρια κρούσματα του νέου κορωνοϊού έχουν καταγραφεί επίσημα στην Ευρώπη από τότε που έφθασε ο ιός στην ήπειρο στις αρχές του 2020, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου με βάση αναφορές των υγειονομικών αρχών.

Αίγυπτος: ΕΚΔΗΜΙΑ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΗΛΟΥΣΙΟΥ ΚΥΡΟΥ ΝΗΦΩΝΟΣ
Το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής με βαθειά συγκίνηση και συνοχή καρδίας αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημίαν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πηλουσίου κυρού Νήφωνος.

Ο αείμνηστος Μητροπολίτης εκοιμήθη την , Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, στην οικία του στο Πόρτ Σάιδ.