Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας προκηρύσσει ο Δήμος Λεμεσού
Για ακόμη μια χρονιά, ο Δήμος Λεμεσού προκηρύσσει διαγωνισμό για την καλύτερη διακόσμηση Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας καταστημάτων, εντός των δημοτικών του ορίων.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως οι ενδιαφερόμενοι καταστηματάρχες καλούνται όπως δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό μέχρι την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση culturaldep@limassolmunicipal.com.cy ή στο τηλέφωνο 25745919 και 25342153.

Οι τρείς καλύτερες βιτρίνες θα βραβευθούν με τιμητική πλακέτα και χρηματικό βραβείο σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί από το Δήμο Λεμεσού.

Ενισχύθηκε με 36 κλίνες το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας
Συνολικά 36 κλίνες, δωρεά του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), παραδόθηκαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, στην παρουσία του Δημάρχου της πόλης, Ανδρέα Βύρα. Ο αριθμός των κλινών του νοσοκομείου αυξάνεται πλέον σε 200.

Παράταση του lockdown και μετά τον Ιανουάριο βλέπει το 79% των Γερμανών
Τέσσερις στους πέντε πολίτες στη Γερμανία αναμένουν παράταση του lockdown πέραν του Ιανουαρίου. Αυτό προκύπτει από έρευνα του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων Insa, την οποία δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Bild».

Ελληνας πρέσβης: Πώς η Κίνα κέρδισε το στοίχημα του κορονοϊού
Έχοντας βιώσει όλη την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού στην Κίνα, ο Έλληνας Πρέσβης στο Πεκίνο, Γιώργος Ηλιόπουλος, εξηγεί στο ethnos.gr πώς η χώρα της Άπω Ανατολής κατάφερε να περιορίσει τον φονικό ιό

Φρίκη σε παιδικό νοσοκομείο της Αγγλίας: Εργαζόμενος βίαζε παιδιά
Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις φρουρού σε παιδικό νοσοκομείο της Αγγλίας. Παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι προέβη σε 58 σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον έξι αγοριών, στα 35 χρόνια υπηρεσίας.

Πάνω από ένα εκατομμύριο τα κρούσματα συνολικά στη Γερμανία

 Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 21.695 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 1.028.089, δείχνουν σήμερα Σάββατο τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ για τις λοιμώδεις νόσους.

Καναδάς: Προκήρυξη θέσης Συμβασιούχου Ορισμένου Χρόνου στο Τορόντο
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο προκηρύσσει μία (1) θέση Συμβασιούχου Ορισμένου Χρόνου, πλήρους απασχόλησης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας δύο (2) ετών.

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ι. Μητρόπολη Σουηδίας
Την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας προέβη στην εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Ιερολ. Διακόνου του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Όσλο κ. Μaxime Francois Lesage, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης.