Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Κύπρος: Τον γνώρισε στο διαδίκτυο και του εστειλε 210.000 ευρώ για να τον βοηθήσει !
Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρηματικού ποσού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ.

Ινδός κροίσος έγινε Έλληνας φορολογούμενος
Στα μέσα του περασμένου μήνα εμφανίστηκε στις φορολογικές αρχές στέλεχος μεγάλης συμβουλευτικής εταιρείας κρατώντας στα χέρια του έναν βαρύ φάκελο. Ο φάκελος αυτός περιελάμβανε στοιχεία 200 ξένων φορoλογουμένων με τεράστια περιουσία, που επιθυμούν να γίνουν φορολογικοί κάτοικοι της Ελλάδας, αξιοποιώντας το ειδικό καθεστώς non dom. Οι περισσότεροι εκ των 200 είναι ομογενείς που ζουν εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό ή πρόκειται για δεύτερης γενιάς ομογενείς.

Μπαζάρ από το Ιερό Ιδρυμα Παναγία Σουμελά στην Αστόρια
Μπαζάρ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Σύλλογο Ποντίων «Κομνηνοί», το οποίο διοργάνωσαν το PHOS Council του Ιερού Ιδρύματος Παναγία Σουμελά σε συνεργασία με το γυναικείο τμήμα του.

Lockdown 28 ημερών επιβλήθηκε στο Τορόντο
Η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, το Τορόντο, επιβάλλει από σήμερα lockdown προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς σύμφωνα με υπολογισμούς των ειδικών ο αριθμός των κρουσμάτων ενδέχεται να τετραπλασιαστεί ως το τέλος του έτους, αν δεν ληφθούν μέτρα.

Καλιφόρνια : Επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία – Τουλάχιστον δύο νεκροί
Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια μετά από επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των τραυματιών.

Η Γαλλία αναμένεται να αρχίσει τη χαλάρωση του lockdown
Η Γαλλία θα αρχίσει τη χαλάρωση του lockdown τις ερχόμενες εβδομάδες, με μια διαδικασία που θα γίνει σε τρία στάδια, ώστε να αποφευχθεί μια νέα έξαρση της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική κυβέρνηση.

Η Σουηδία δοκιμάζεται από την πανδημία
Η Σουηδία βρίσκεται αντιμέτωπη με δοκιμασία εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, επισήμανε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του χθες Κυριακή ο κεντροαριστερός πρωθυπουργός της χώρας Στέφαν Λεβέν, απευθύνοντας έκκληση στους πάντες να «συνεργαστούν» για να ελαττωθεί το ολοένα πιο βαρύ φορτίο για το σύστημα υγείας.