Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Γρίπη των πτηνών: Η Ολλανδία θανάτωσε 190.000 πουλερικά σε δύο εκτροφεία

«Είκοσι οχτώ» ένα αφηγηματικό μυθιστόρημα, μοιρασμένο στη γη και τα ουράνια!
Το πρώτο μυθιστόρημα του Τάσου Μπαγκέρη, μια αληθινή ιστορία.


Η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι το πιο ευφάνταστο και συναρπαστικό σενάριο. Στη ζωή μας όλα συμβαδίζουν και σφιχτοπλέκονται. Σκεφτόμαστε, πράττουμε και συναισθανόμαστε την ίδια στιγμή. Ο άνθρωπος είναι προικισμένος να δημιουργεί, ταυτόχρονα, σε πολλαπλά και διαφορετικά επίπεδα. 

Έμπαιναν στην Ελλάδα από Αλβανία με πλαστά τεστ
Εικόνες από ένα πλαστό και ένα γνήσιο τεστ για κορωνοϊό παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star. Οι διαφορές που προκύπτουν μεταξύ των δύο εγγράφων είναι το λογότυπο του διαγνωστικού κέντρου, η υπογραφή αλλά και η σφραγίδα του γιατρού που έχει πέσει θύμα πλαστογραφίας, όπως δηλώνει η ίδια στον ιδιωτικό σταθμό.

Μακρόν: 15 ημέρες διορία στους μουσουλμάνους να δηλώσουν ότι το Ισλάμ είναι θρησκεία
Σχέδιο κατά του «ισλαμικού αυτονομισμού» έθεσε σε λειτουργία ο Εμμανουέλ Μακρόν. Ο πρόεδρος της Γαλλίας μετά τις απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις, έδωσε διορία 15 ημερών στους μουσουλμάνους της χώρας να υπογράψουν διακήρυξη με την οποία αποδέχονται ότι το Ισλάμ είναι απλώς μια θρησκεία και όχι πολιτικό κίνημα, αλλά και να αποκηρύξουν κάθε προσπάθεια ξένης εμπλοκής στα εσωτερικά της χώρας.

Τον σκότωσε γιατί του είπε να φορέσει μάσκα στο λεωφορείο
Η αστυνομία της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε ένας συνεπιβάτη του στο λεωφορείο, επειδή του συνέστησε να φορέσει τη μάσκα του για λόγους προστασίας.

Η 16χρονη Ελληνίδα που κάνει «καριέρα» στο Διάστημα
H Μαριαλήνα Τσινίδη, είναι μια 16χρονη μαθήτρια η οποία έχει πραγματοποιήσει ήδη τρία πειράματα στο διάστημα (Karman Line, 100 km υψόμετρο) μέσω της αεροδιαστημικής εταιρίας Blue Origin, έχει βραβευτεί δύο φορές στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) και πλέον συγγράφει επιστημονικά paper, ένα βιβλίο φυσικής για παιδιά ενώ αναζητά χρηματοδότηση για να υλοποιήσει το επόμενο σχέδιό της στον διαστημικό σταθμό, μέσω της αεροδιαστημικής εταιρείας Nanoracks. Κι όλα αυτά στα 16 της χρόνια.

Γερμανία: Παράταση του lockdown μέχρι τα Χριστούγεννα ;

Πληροφορίες των εφημερίδων του Βερολίνου «Berliner Morgenpost» και «Tagesspiegel» καθώς επίσης του οικονομικού περιοδικού «Business Insider» αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις από τα ομόσπονδα κρατίδια για παράταση του μερικού απαγορευτικού (lockdown), το οποίο λήγει στο τέλος του μήνα, έως τουλάχιστον λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Συνελήφθη Γερμανός γιατρός για τον θάνατο δύο ασθενών με κορωνοϊόO γιατρός κατηγορείται ότι με ενέσεις σκότωσε του ασθενείς που έπασχαν βαριά από τη νόσο Covid-19


Φάκελος έρευνας έχει ανοίξει για έμπειρο Γερμανό γιατρό, στην πόλη Έσσεν, που κατηγορείται για τον θάνατο δύο ασθενών με σοβαρά συμπτώματα κορωνοϊού, στους οποίους χορηγήθηκαν ενέσεις που απέβησαν μοιραίες για εκείνους.

Πολωνία: Ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα το ερχόμενο Σάββατο
Τα εμπορικά κέντρα ανοίγουν εκ νέου στην Πολωνία από το ερχόμενο Σάββατο, δήλωσε σήμερα ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι, κάτι το οποίο θα δώσει μια ώθηση στα καταστήματα λιανικής ενόψει των Χριστουγέννων.

Λήγει το lockdown στις 2 Δεκεμβρίου στην Αγγλία
Η βρετανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε χθες ότι το lockdown τεσσάρων εβδομάδων, που βρίσκεται σε εφαρμογή στην Αγγλία, δεν θα παραταθεί πέραν τις 2 Δεκεμβρίου, όταν και θα επιστραφεί ένα σύστημα τοπικών απαγορευτικών μέτρων για τον περιορισμό του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.