Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Ολλανδία: Η κυβέρνηση θα νομιμοποιήσει την ευθανασία και για τα παιδιά κάτω των 12 ετών
Η Ολλανδία ανακοίνωσε σήμερα ότι σκοπεύει να νομιμοποιήσει την ευθανασία και για τα παιδιά ηλικίας από ενός μέχρι 12 ετών που πάσχουν από ανίατες ασθένειες στο τελευταίο στάδιο.

Γερμανία: 5.132 κρούσματα κορωνοϊού και 40 θάνατοι σε 24 ώρες
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 5.132 τις προηγούμενες 24 ώρες φθάνοντας τα 334.585, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ για τις λοιμώδεις νόσους.

Παράλληλα ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού έφθασε τους 9.677 νεκρούς ως αυτό το στάδιο, καθώς άλλοι 40 ασθενείς υπέκυψαν στον COVID-19, κατά την ίδια πηγή.

Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Κατάρ
H Πρεσβεία της Ελλάδος στο Κατάρ σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και ώρα 12:00 μ.μ, θα τελεσθεί Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισαάκ και Γεωργίου (Greek Orthodox Church, Religious Complex).Οι επιθυμούντες να προσέλθουν στην Θεία Λειτουργία, παρακαλούνται όπως ενημερώσουν τον πατέρα Στυλιανό (τηλ. / WhatsApp : +974 50327742), προκειμένου κρατηθεί θέση, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Από την Ιεραποστολή του Μαλάουι στην Ιεραποστολή της Τανζανίας
Γράφει ο ιερέας και αποσπασμένος εκπ/κός στην Ιεραποστολή, π. Ερμόλαος Ιατρού.

Αδελφοί μου, χαίρετε εν Κυρίω.

Με τη χάρη του Χριστού μας, φέτος αξιωθήκαμε να μετακομίσουμε από την Ιεραποστολή του Μαλάουι στην Ιεραποστολή της Τανζανίας.