Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Γαλλία: Έδωσαν σε άστεγους δελτίο που κέρδιζε...50.000 ευρώ !
Την ώρα που ζητιάνευαν μπροστά από ένα μπαρ στη Βρετάνη, στη δυτική Γαλλία, ένας πελάτης τους έδωσε ένα δελτίο λότο και οι τέσσερις άστεγοι κέρδισαν με αυτό… 50.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό από τη γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων (FDJ).

Αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα στην Πολωνία λόγω κορωνοϊού
H Πολωνία θα επιβάλει νέα περιοριστικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αρχής γενομένης από το Σάββατο, που θα ισχύσουν στις περισσότερο πληγείσες περιοχές, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας.

Ρουμανία: Κλείνουν ξανά θέατρα, κινηματογράφοι, εσωτερικοί χώροι εστιατορίων
Οι αρχές της Ρουμανίας θα κλείσουν θέατρα, κινηματογράφους και τους εσωτερικούς χώρους εστιατορίων στο Βουκουρέστι και σε πολλές άλλες πόλεις από σήμερα Τετάρτη, στην προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να περιορίσουν την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού στη χώρα.

Τσεχία: Σχεδόν 4.500 νέα κρούσματα κορωνοϊου σε ένα 24ωρο
Η Τσεχική Δημοκρατία κατέγραψε το 24ωρο που πέρασε 4.457 νέα κρούσματα κορωνοϊού, τον υψηλότερο αριθμό που έχει διαγνωστεί σε μία ημέρα στη χώρα από τότε που άρχισε η πανδημία της COVID-19, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το τσεχικό Υπουργείο Υγείας.

Η αύξηση αυτή ξεπερνά προηγούμενο αριθμό ρεκόρ 3.794 νέων κρουσμάτων σε μία ημέρα τον οποίο είχε καταγράψει η Τσεχία τον προηγούμενο μήνα. Συνολικά στην Τσεχία έχουν καταγραφεί 90.022 κρούσματα νέου κορωνοϊού μέχρι σήμερα και 794 θάνατοι από COVID-19.
zougla

Θεσσαλονίκη: Συνολικά 41 μεταμοσχεύσεις έγιναν εν μέσω πανδημίας στο Ιπποκράτειο
Συνολικά 41 μεταμοσχεύσεις, από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, έχουν γίνει εν μέσω πανδημίας στο Μεταμοσχευτικό Κέντρο του Ιπποκρατείου, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, μέσα στο 2020 έχουν πραγματοποιηθεί 19 μεταμοσχεύσεις ήπατος και 30 νεφρού.