Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Γερμανία: Εντοπίστηκαν άλλα τρία κρούσματα αφρικανικής πανώλης των χοίρων

 


Τρία νέα κρούσματα αφρικανικής πανώλης των χοίρων επιβεβαιώθηκαν σε αγριόχοιρους στο κρατίδιο του Βρανδεμβούργου στη Γερμανία, ανακοίνωσε σήμερα το ομοσπονδιακό Υπουργείο Γεωργίας της χώρας στον ιστότοπό του.

Η Microsoft ιδρύει Data Center στην Ελλάδα
Ο πρόεδρος της Microsoft Μπραντ Σμιθ και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασαν ζωντανά στο Μουσείο της Ακρόπολης τις λεπτομέρειες της επένδυσης που θα κάνει η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα, μια επένδυση ύψους ενός δισ. ευρώ.

Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Μόσχα, στο νηπιαγωγείο “ALPHABĒTA”


Ωραίο... συναπάντημα (3.10.20, ημέρα Σάββατο - επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Μόσχα) στο νηπιαγωγείο (“ALPHABĒTA”, το φιλοξενεί Храм Всех Святых на Кулишках ) του Συλλόγου Ελλήνων Μόσχας (Greekmos SiteAdmin ) / η γνωριμία των μικρών ομογενών με τα ελληνικά... το βάπτισμα στη γλώσσα!!! Δώρα (χειρονομία) και η απόκριση... τρυφερές φωνές και χαμόγελα.

Η Ιταλία βγάζει την Ελλάδα από τη λίστα «υψηλού κινδύνου»


 Το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων εξετάσει η κυβέρνηση Κόντε καθώς καταγράφεται σημαντική αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στην Ιταλία.

Επίθεση έξω από Συναγωγή στο Αμβούργο – Ένας τραυματίας
«Αντισημιτικό κίνητρο» αποδίδεται στον 29χρονο άνδρα που νωρίτερα επιτέθηκε και τραυμάτισε 26χρονο φοιτητή έξω από τη Συναγωγή του Αμβούργου.