Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Προκήρυξη θέσεως στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αργεντινή
Προκηρύσσεται μία θέση Ιδιαιτέρας Γραμματέως στην Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Μπουένος Άιρες με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διετούς διάρκειας, αποκλειστικής εργασίας, σύμφωνα με το άρθρο 149 του Ν. 3566/2007 «Περί Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών».

Δυναμικά η Ελλάδα στην κινεζική αγορά ακτινιδίων
Έλληνες και Ιταλοί ανταγωνίζονται για να κερδίσουν την κινέζικη αγορά ακτινιδίων. Μικρότερες ποσότητες εξάγουν οι Γάλλοι που βρίσκονται όμως με διαφορά στην τρίτη θέση.

Κορωνοϊός: Ταξιδιωτική προειδοποίηση της Γερμανίας για το Βέλγιο
Ταξιδιωτική προειδοποίηση για το Βέλγιο έθεσε σε ισχύ το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό.

Εταιρεία Ελλήνων Συγγραφέων Γερμανίας – Μιχάλης Πατένταλης
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στην εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με τη Λίτσα Πισκερά, είναι καλεσμένος ο συγγραφέας και πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων Γερμανίας κ. Μιχάλης Πατένταλης.

Ελεύθερα και πάλι τα ταξίδια από τη Γερμανία προς όλες τις χώρες εκτός ΕΕ
Ήρε σήμερα η Γερμανία τη γενική προειδοποίηση που είχε εκδώσει κατά των ταξιδιών σε όλες τις χώρες εκτός ΕΕ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Έκκληση για εθελοντική κατάταξη στον Στρατό της Αρμενίας
Το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο «Αρμενία» απευθύνει έκκληση προς τους Αρμένιους που ζουν στη χώρα μας να καταταγούν στον στρατό της χώρας, την ώρα που μαίνονται οι μάχες με το Αζερμπαϊτζάν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: