Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Όχι μόνο δεν κλείνει το Enjoy Tübingen , άλλα σύντομα ανοίγουν κι άλλα !
Όχι μόνο δεν κλείνει αλλά στόχος είναι ν΄ανοίξει και 4ο και 5ο και..... 10ο Enjoy στη Βάδη Βυτεμβέργη, αναφέρει ευθαρσώς η ιδιοκτήτρια του Ελληνικού Ζαχαροπλαστείου σε Tubingen, Reutlingen και Esslingen Μαρία Μπαρμπαδένη -Φραντζά.

Τα πρωινά μας αποκτούν χρώμα με τη βελούδινη φωνή της Έλενας Οικονόμου από τη Λάρισα

 
Αν μη τι άλλο κάτι που μας λείπει εδώ στην ξενιτιά είναι η όμορφη ελληνική μουσική ειδικά τις πρωινές ώρες. Το Omogeneianews λοιπόν σας προτείνει μια αξιόλογη εκπομπή από την όμορφη Λάρισα με την εξαιρετική συνάδελφο και παρουσιάστρια Έλενα Οικονόμου. Συντονιστείτε καθημερινά στον ▶️www.party971.gr ακούστε και θα μας θυμηθείτε !
Η Έλενα Οικονόμου ζωντανά στον αέρα 08:00 - 11:00(Ώρες Ελλάδος), Δευτέρα με Παρασκευή #party971

▶️www.party971.gr

Κλείνει για τρεις εβδομάδες η Πλατεία των Τεμενών στην Ιερουσαλήμ
Η Πλατεία των Τεμενών, ο τρίτος σημαντικότερος ιερός τόπος του Ισλάμ, θα κλείσει για τρεις εβδομάδες στο πλαίσιο των μέτρων για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, ανέφεραν οι θρησκευτικές αρχές που είναι υπεύθυνες για τους μουσουλμανικούς ιερούς τόπους στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ.

Lockdowns στη Μαδρίτη λόγω πολλών κρουσμάτων
Η περιοχή της Μαδρίτης, μια από τις περισσότερο πληγείσες στην Ισπανία, αναμένεται να επιβάλει στοχευμένα lockdowns και άλλους περιορισμούς στις μετακινήσεις σε περιοχές με πολλά κρούσματα COVID-19, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Γερμανία: 29 αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα για φιλοναζιστική συμπεριφορά
Είκοσι εννέα Γερμανοί αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για την ανταλλαγή φωτογραφιών του Αδόλφου Χίτλερ και για την ανάρτηση κατασκευασμένων εικόνων που εμφανίζουν πρόσφυγες σε θαλάμους αερίων στα κινητά τους τηλέφωνα, ανακοίνωσαν οι αρχές της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Στον αέρα το πρώτο ιπτάμενο τουρκικό αυτοκίνητο
Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο της Τουρκίας, που ονομάζεται Cezeri, δοκιμάστηκε με επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ο κατασκευαστής της την Τρίτη.

Η Γερμανία συνεχίζει να εξοπλίζει την Τουρκία

 


Οι εξαγωγές στρατιωτικού εξοπλισμού προς την Τουρκία παραμένουν σε υψηλό επίπεδο παρά τις τουρκικές προκλήσεις στη Μεσόγειο και τις απειλές κατά της Ελλάδας και της Κύπρου. «Είναι σκανδαλώδες το γεγονός αυτό», τονίζει βουλευτής της Αριστεράς στην συντηρητική «Welt».

Γερμανία: "Προσοχή στα ταξίδια σας προς Βιέννη, Βουδαπέστη, Γαλλία, Ολλανδία, Ελβετία, Κροατία


Το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ προειδοποιεί τους πολίτες να μην κάνουν περιττά τουριστικά ταξίδια στο αυστριακό κρατίδιο της Βιέννης και στην ομώνυμη πρωτεύουσά του λόγω του μεγάλου αριθμού των μολύνσεων από τον κορωνοϊό.

Χειροπέδες σε τρεις Γερμανούς αντιεξουσιαστές από την ΕΛ.ΑΣΣε συλλήψεις Γερμανών αντιεξουσιαστών που είχαν βρει «καταφύγιο» στη χώρα μας καθώς σε βάρος τους υπήρχαν ευρωπαϊκά εντάλματα έρευνας προχώρησαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής μαζί με Γερμανούς συναδέλφους τους και στελέχη της Eurojust.