Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ολλανδία: Σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν από τα ελληνικά νησιάΤο Υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας εξέδωσε νέα ταξιδιωτική οδηγία για τα ελληνικά νησιά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τοποθετώντας τα στην πορτοκαλί λίστα.

Έτσι, μετά τη Βρετανία, και η Ολλανδία κατατάσσεται στο σύνολο των χωρών που εφαρμόζουν προληπτικά επιδημιολογικά μέτρα σε ταξιδιώτες από τη χώρα μας.

Σαρδηνία: 1000 ευρώ πρόστιμο σε τουρίστα για λίγη....άμμοΓάλλος τουρίστας αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 1.000 ευρώ αφότου επιχείρησε να πάρει για… σουβενίρ μαζί του 2 κιλά άμμου από τη Σαρδινία στις αποσκευές του.

Διεθνής διάκριση για τον ΄Ελληνα φωτογράφο Γιάννη Βελισσαρίδη στη ΓλασκώβηΗ προφητική έκθεση φωτογραφίας "True Lies” του Γιάννη Βελισσαρίδη που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβρη στην γκαλερί Art Appel Gallery στην Αθήνα, άνοιξε πρόσφατα τα φτερά της στο εξωτερικό, συμμετέχοντας με δώδεκα έργα στην ομαδική έκθεση International Photography Exhibition της Glasgow Gallery of Photography, στη Γλασκώβη.

Η Emirates επέστρεψε περίπου 1,4 δισεκ. δολάρια για ακυρωμένες πτήσεις

.


«Η Emirates αποκαλύπτει ότι επέστρεψε περισσότερα από 5 δισεκ. ντιράμ», ήτοι 1,4 δισεκ. δολάρια, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Σε "κόκκινη λίστα" της Βρετανίας 7 ελληνικά νησιάΕπτά ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα η Λέσβος, η Τήνος, η Σέριφος, η Μύκονος, η Κρήτη, η Σαντορίνη και η Ζάκυνθος, μπήκαν στην «κόκκινη» λίστα της Βρετανίας λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Κοροναϊός: Μύθοι και αλήθειες για τη χρήση μάσκας – Τι ισχύειΠολλά είναι τα fake news που κάνουν το γύρο του κόσμου αναφορικά με τη χρήση μάσκας. «Υπερβολικά πορώδεις για να συγκρατήσουν τον ιό ή αντίθετα ύποπτες ότι πιθανόν να προκαλέσουν ασφυξία σ' αυτόν που τις φοράει...».