Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Φόρο τιμής στους Έλληνες εκπαιδευτικούς, απέδωσε η Κοινότητα ΑλεξανδρείαςΦόρο τιμής στους Έλληνες εκπαιδευτικούς, απέδωσε η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, κατά την αποφοίτηση των μαθητών του Αβερωφείου.

Γερμανία: 30.000 ύποπτοι για τεράστια υπόθεση παιδεραστίαςΓια «νέα διάσταση» εγκλημάτων που σχετίζονται με την παιδική κακοποίηση έκανε λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας Πέτερ Μπίζενμπαχ, ανακοινώνοντας νωρίτερα σήμερα την έρευνα που διεξάγεται σε βάρος περισσότερων από 30.000 υπόπτων σε περισσότερα κρατίδια. Το δίκτυο είναι διεθνές, διευκρίνισε, αλλά είχε ως επίκεντρο τον γερμανόφωνο χώρο.

Είσοδος Σέρβων πολιτών στην Ελλάδα

Είσοδος Σέρβων πολιτών στην Ελλάδα (ενημερωμένη ανακοίνωση  )
//
Oι Σέρβοι πολίτες μπορούν να εισέρχονται αεροπορικώς και οδικώς στην Ελλάδα (ΦΕΚ 2658/30.06.2020, Τεύχος Β'), εφαρμοζομένης αναλόγως της υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.40383/28.6.2020 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του

Σε καραντίνα για ένα μήνα τίθενται 300.000 κάτοικοι στη ΜελβούρνηΟι αυστραλιανές αρχές θα θέσουν σε καραντίνα περισσότερους από 300.000 κατοίκους προαστίων βορείως της Μελβούρνης από αργά σήμερα το βράδυ και για ένα μήνα για να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού έπειτα από δύο εβδομάδες διψήφιας αύξησης των κρουσμάτων στην δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας.

Τρεισήμισι τόνους ναρκωτικών κατάσχεσαν οι αρχές στην Ιταλία

Οι αρχές στην Ιταλία πιστεύουν ότι ξήλωσαν διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών που δρούσε σε Ιταλία και Αλβανία με την κατάσχεση τρεισήμισι τόνων ναρκωτικών, κυρίως μαριχουάνας και κοκαΐνης.

Ζητείται βοηθός ζαχαροπλάστη από την εταιρεία KYANO MEDITERRANEAN BAKERY Esslingen

Ζητείται βοηθός ζαχαροπλάστη από την εταιρεία KYANO MEDITERRANEAN BAKERY Esslingen
Πληροφορίες στο τηλ. 0711 23037439
Απο τις 10:00πμ. έως 16:00μμ.

Κολωνία: Ζητείται προσωπικό για στήσιμο γύρου από την εταιρεία PanCosta Fleisch

Ζητείται προσωπικό για στήσιμο γύρου από την εταιρεία 
PanCosta Fleisch στην περιοχή της Κολωνίας. Πρωινή δουλειά, οκτάωρο,ασφάλεια.
Παρακαλούμε  όχι άσχετες ερωτήσεις.
Δεν πρόκειται για εστιατόριο.
Επικοινωνία στο
Τηλ.016096239235

Οι χώρες που ανοίγει τις πύλες της η Ελλάδα από την 1η ΙουλίουΣτο επόμενο βήμα της αποκατάστασης των ταξιδιωτικών ροών προχωρά η κυβέρνηση, δίνοντας στη δημοσιότητα τη λίστα με τις χώρες για τις οποίες ανοίγουν οι πύλες της χώρας μας από σήμερα .

Ανακοίνωση του Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας Λουξεμβούργου


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας Λουξεμβούργου για την επόμενη σχολική χρονιά 2020-2021, στα τμήματα Δημοτικού, Γυμνασίου/Λυκείου και Ενηλίκων.