Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Γερμανία: Τοπικό lockdown στο GüterslohΕπιστροφή στα περιοριστικά μέτρα του περασμένου Μαρτίου μέχρι και τις 30 Ιουνίου επέβαλε πριν από λίγο η κυβέρνηση της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας στην περιοχή Γκίτερσλοχ, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στο οποίο έχουν μέχρι σήμερα διαπιστωθεί περισσότερα από 1.500 κρούσματα κορονοϊού.

Η Disneyland στο Παρίσι ανοίγει και πάλι από τις 15 ΙουλίουΈπειτα από τέσσερις μήνες που παρέμεινε κλειστή, η Disneyland στο Παρίσι θα ανοίξει ξανά τις πύλες της σταδιακά για το κοινό από τις 15 Ιουλίου, με μια δυνατότητα υποδοχής περιορισμένη και την υποχρεωτική χρήση μάσκας για όσους επισκέπτες είναι ηλικίας άνω των 11 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο πρώτος ιδιωτικός τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη.

Η Παλαιστίνη ζητά μερίδιο στο πετρέλαιο και στο φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο".Σε δήλωση-βόμβα προχώρησε τη Δευτέρα ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Άγκυρα, Φαέντ Μουσταφά ο οποίος στάθηκε στους στενούς δεσμούς της χώρας του με την Τουρκία, επισήμανε πως "είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις ιδέες για την ανάπτυξη αυτών των σχέσεων.

Μεγάλο σκάνδαλο στη Γερμανία με 1,9 δισ. ευρώ που εξαφανίστηκανΈνα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο ρίχνει βαριά τη σκιά του στη Γερμανία. Η γερμανική εταιρία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech) Wirecard παραδέχθηκε σήμερα ότι ποσό 1,9 δισεκ. ευρώ, που είχε εγγραφεί στον ισολογισμό της, «πολύ πιθανόν» να μην υφίστατο.