Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Η Cyprus Airways πετάει ξανά από Λάρνακα για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ΗράκλειοΑυξάνεται σταδιακά η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπως ανέφερε η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδόπουλου, στο πλαίσιο διαδικτυακής συνάντησης για την επανεκκίνηση των πτήσεων από την Αθήνα προς τη Λάρνακα, από την Cyprus Airways.

Ξεπέρασαν το 1 εκατ. τα κρούσματα κορωνοϊού στη ΒραζιλίαΗ Βραζιλία ξεπέρασε χθες Παρασκευή το φράγμα του 1 εκατομμύριου κρουσμάτων κορωνοϊού και πλησίασε τους 50.000 θανάτους, ένα νέο θλιβερό ρεκόρ για τη δεύτερη πληγείσα χώρα από την πανδημία μετά τις ΗΠΑ, μέσα σε ένα τεταμένο πολιτικό κλίμα και μια επιδείνωση των οικονομικών προβλέψεων στην λατινοαμερικάνικη χώρα.

Οι Ελληνες κάπνισαν 3,4 δισ. παράνομα τσιγάρα μέσα στο 2019Ακόμη μία αρνητική πρωτιά, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενωσης, κατέχει η χώρα μας, που αφορά εν προκειμένω την κατανάλωση παράνομων τσιγάρων.

Σύμφωνα με ανεξάρτητη έκθεση της KPMG, η χώρα μας εξακολούθησε, το 2019, να εμφανίζει το υψηλότερο ποσοστό παράνομων τσιγάρων στην Ε.Ε., παρότι σε σύγκριση με το 2018 η αυξητική τάση δείχνει να αντιστρέφεται.