Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Τάσος Γεραντίδης, το παιδί «Αϊνστάιν» κατέπληξε και τη Γερμανία !Στη Γερμανία άνοιξε τα «φτερά» του στη γνώση ο 8χρονος Τάσος Γεραντίδης, το παιδί «Αϊνστάιν» από την Πέλλα, που κατάφερε να καταπλήξει του πάντες με τις ικανότητές του στα μαθηματικά, με τον δείκτη νοημοσύνης του ν’ «αγγίζει» το 148.5 με ανώτερο όριο το 150!

Ελβετία: Άφαντος ο επιβάτης που ξέχασε μπάρες χρυσού αξίας 200.000 ευρώ σε τρένοΤο μυστήριο που ξεκίνησε στα τέλη του 2019 συνεχίζεται στην Ελβετία. Τον περασμένο Οκτώβριο βρέθηκαν σε τρένο, το οποίο κατευθυνόταν στη Λουκέρνη, ράβδοι χρυσού αξίας 200.00 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, οι ράβδοι χρυσού που βρέθηκαν ζυγίζουν περίπου 3,45 κιλά, ενώ ο ιδιοκτήτης τους δεν έχει βρεθεί ακόμα, παρά τις «εκτεταμένες έρευνες» που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ξεκίνησε η «κάθοδος» Ρουμάνων και Βουλγάρων για διακοπές στην ΕλλάδαΜεγάλος αριθμός Ρουμάνων και Βούλγαρων ταξιδιωτών έβαλαν τις βαλίτσες στα πορτ μπαγκάζ των αυτοκίνητων τους και ξεκίνησαν οδικώς για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, μετά το άνοιγμα των συνόρων, στο πλαίσιο σταδιακής επιστροφής της χώρας στην κανονικότητα μετά την πανδημία του κορονοϊού.