Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Ο Δήμος Παγγαίου ευχαριστεί Έλληνες της ΣτουτγκάρδηςΟ Δήμος Παγγαίου θέλει να ευχαριστήσει την Ειδική Κομματική Οργάνωση (ΕΚΟ) της Νέας Δημοκρατίας Ελλήνων Στουτγκάρδης, πολλά μέλη της οποίας κατάγονται από το Δήμο μας, που σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής φροντίδας Pflegedienst Stehr, προχώρησαν στη δωρεά 2.000 χειρουργικών μασκών προς τον Δήμο Παγγαίου.

Γερμανία: Παρατείνεται η ισχύς της ταξιδιωτικής οδηγίας για 160 χώρεςΤην παράταση της ισχύος της ταξιδιωτικής οδηγίας έως το τέλος Αυγούστου θα αποφασίσει για 160 χώρες η γερμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο ειδήσεων (dpa). Θα προβλέπονται ωστόσο εξαιρέσεις, επισημαίνει το δίκτυο ARD, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων.

Γαλλία: Ο Πύργος του Άιφελ ανοίγει ξανά στις 25 ΙουνίουΟ Πύργος του Άιφελ θα ξανανοίξει για το κοινό την 25η Ιουνίου, με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν μονάχα έως τον 2ο όροφο, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις σκάλες και φορώντας υποχρεωτικά μάσκα, από την ηλικία των 11 ετών, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία εκμετάλλευσης του διάσημου μνημείου.

Ισπανία: Πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους δεν φοράνε μάσκαΗ μάσκα θα παραμείνει υποχρεωτική επί ποινή προστίμου στην Ισπανία μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία άρσης των μέτρων καραντίνας και εωσότου ο κορωνοϊός «νικηθεί οριστικά», ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Σαλβαδόρ Ίγια.

Γιάννης Ιωαννίδης "«Ο κίνδυνος θανάτου από Covid-19 είναι χαμηλός»«Ο κίνδυνος θανάτου από Covid-19 είναι χαμηλός, συνεπώς οι πολιτικοί μπορούν να διαβεβαιώσουν το κοινό ότι οι χειρότεροι φόβοι μας έχουν περάσει».


Αυτό αναφέρει ο διακεκριμένος Έλληνας καθηγητής ιατρικής, επιδημιολογίας και στατιστικής Γιάννης Ιωαννίδης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια σε άρθρο του στους

Ζητούνται ηθοποιοί άντρες-γυναίκες από το Greek Theater Art στη ΣτουτγάρδηΖητούνται ηθοποιοί άντρες-γυναίκες
(Ερασιτέχνες και μη)-(ηλικίες από 20-60)
όπως και ~ κομπάρσοι ~ για «επερχόμενη σειρά»

Οι Ελληνίδες της Ισλανδίας συναντιούνται για καφέ και για ...πλέξιμο

Τα κορίτσια του Συλλόγου Ελλήνων Ισλανδίας καλούν όλες τις γυναίκες της περιοχής ,αυτή την Κυριακή στις 12 για καφέ και πλέξιμο στο καφε Rosenberg (ex Stofan) Vesturgata 3, 101, 101 Reykjavík. Φέρτε μαζί σας βελόνες, βελονάκια, νήματα και ότι πλεκτό φτιάχνετε αυτήν την στιγμή.